Jarlen quizzer med kendte og fodbold-helte, nu hvor EM-feberen begynder at stige igen.

Endelig weekend: Det kan du glæde dig til på TV

Der er kvalitets-TV på programmet i weekenden, og så kan du fortælle hvad du har lyst til at se.

Senest opdateret: fredag 28. maj 2021

Når folk brænder for det de laver, er det altid interessant at høre dem fortælle og se hvad de kan skabe. Bare tænk på hvor mange der trofast har set Bonderøven Frank på Kastaniegaarden gennem 149 afsnit i mere end 10 år.

I denne uge kan du fordybe dig i passionerede danske lystfiskere i DR2’s Temalørdag; Dokumentarister, som i fire år stædigt og indlevende følger far og søn, mens demens-sygdommen skiller dem ad; Tre madnørder, der laver ALT fra bunden samt en amerikansk filmskaber, der dykker ned i en gammel sensation fra 80’erne om trillinge-drenge, der blev skilt ved fødslen for 50 år siden, og så afdækker en vanvittig historie i de amerikanske arkiver.

God TV-kigning!

De vildeste lystfiskere

Lørdag 29.maj kl. 21.30 på DR2: Temalørdag: De vildeste lystfiskere

Op mod 600.000 danskere svinger jævnligt fiskestangen. Det gør lystfiskeri til én af de allerstørste fritidshobbyer i Danmark. Men hvorfor er det så fedt at kaste en krog i vandet og så ellers bare stå og vente på, at en fisk bider på?

Farvel far – demens i familien

Søndag 30.maj kl. 20.00 på DR1: Ny serie; Farvel far -Demens i familien

Gennem mere end fire år følger Kasper sin far, der bliver ramt af demens. Det er dødsens alvor, når far og søn taler om, hvornår livet ikke længere er værd at leve, men alligevel formår familien Friche altid at finde smil og glæde.

Søndag 30.maj kl. 20.05 på TV2 Charlie: Med på de røde-hvide noder

Den rød-hvide bølger ruller ind over Jarlens quizz, når han ser tilbage på den legendariske fodboldsommer 1992. Og nu hvor vi hastigt nærmer os endnu et EM, så kan det være sjovt at se Niels Olsen og Ditte Hansen dyste med spillerne Henrik “Store” Larsen og Allen Nielsen.

Krimien To Close

Mandag 31.maj kl.21.30 på DR2: Britisk krimi “To Close”

’Too Close’ er en nervepirrende britisk thriller i tre afsnit om det intense psykologiske spil mellem to kvinder. Denise Cough spiller hovedrollen med det danske navn, Connie Mortensen, der har begået en frygtelig forbrydelse, men hævder, at hun intet kan huske. Psykiateren Emma, der spilles af Emily Watson, får til opgave at vurdere Connies mentale tilstand.

Madnørderne

Tirsdag 1.juni kl. 20.30 på DR1: Madnørderne

Der er falafler i verdensklasse på menuen i Aarhus hos Mustafa, mens cocktailudvikleren Sune laver sin egen hjemmelavede gin på Amager, og køkkenchefen Emilie går på bærjagt i den vilde natur på Livø. Tre mennesker, der bare nørder med deres mad og drikke.

Tre identiske fremmede

Tirsdag 1. juni kl. 20.55 på DR2: Tre identiske fremmede

En dokumentar med en helt utrolig slutning. Tre unge mænd opdager tilfældigvis i 80’ernes New York, at de er identiske trillinger, der er blevet bortadopteret hver for sig. Medierne står i kø for at fortælle deres historie, men det viser sig, at historien slet ikke er slutter her.

Tre stjerneskud

Dolores Claibourne

Fredag 28. maj kl.23.20 på DR1:  “Dolores Claiborne” med Kathy Bates i hovedrollen i en meget rost og dramatisk film om en kvinde, der er mistænkt for at have myrdet sin mand og sin arbejdsgiver.

Lørdag 29.maj kl. 20.50 på TV2 Charlie: Er du ligesom mig og kan gense Olsen-Banden gang på gang, så kommer deres “Sidste Stik” lørdag aften.

Søndag 30.maj kl. 21.05 på TV2: The Magnificent Seven er en super western fra 2016 med Denzel Washington, Chris Pratt og Ethan Hawke.

Mest sete TV-programmer i sidste uge

  1. Eurovision Song contest 2021, 2. semifinale (hvor Danmark deltog) på DR1. 745.000 seere
  2. Hvide Sande på TV2, 698.000 seere
  3. Eurovision Song Contest 2021, Finale på DR1, 533.000 seere
  4. Lego Masters på TV2, 453.000 seere
  5. Pengejægerne på DR1, 447.000 seere

Først publiceret: fredag 28. maj 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 28. maj 2021 kl. 16:30