Molslinjen tilbyder gratis rejse midt på ugen for gående, cyklister og personer med biler med handicapkort.

Rejs gratis med disse færger til sommer

Flere færgeruter tilbyder gratis billetter som en del af sommerpakken. Se hvor du kan sejle gratis.

Senest opdateret: fredag 8. oktober 2021

Igen i år kan du rejse gratis, hvis du skal ud at sejle. Som en del af regeringens sommerpakke tilbyder flere rederier gratis billetter på overfarten eller udvalgte afgange.

Men i år bliver det ikke alle færger, så du skal holde dig orienteret på de forskellige overfarters hjemmesider.

54 færger har tilmeldt sig regeringens sommerpakke, der giver mulighed for at tilbyde gratis rejser for gående, cyklende og biler med handikapparkeringskort inden for perioden juli, august eller september.

For at kunne rejse gratis skal billetter bookes på forhånd på overfarternes hjemmesider.

Her kan du se listen over gratis færger samt link, hvor du kan læse mere og bestille billetter.

Molslinjen

På Molslinjen kan du rejse gratis på tirsdage, onsdage og torsdag fra juli til 30. september. Tilbuddet gælder gående, cyklister og bilister med handicapkort. Læs mere her.

ÆNDRING:  Du kan nu rejse gratis alle hverdage fra 2.august og frem til 30.september på Molslinjens færger.

Bornholm

På Bornholmslinjens færger mellem Ystad og Rønne og mellem Køge og Rønne kan passagerer booke gratis færgebilletter på tirsdage, onsdage og torsdage i juli, august og september. Tilbuddet gælder gående, cyklister og bilister med handicapkort. Læs mere her.

Christiansø

Rejse med færgen fra Gudhjem til Christiansø er gratis i perioden 9. juli til 7. august. Læs mere her.

Als

På Alslinjens færger mellem Bøjden og Fynshav kan passagerer booke gratis færgebilletter på tirsdage, onsdage og torsdage i juli, august og september. Tilbuddet gælder gående, cyklister og bilister med handicapkort. Læs mere her.

Fanø

På Fanølinjens færger kan passagerer rejse gratis på mandage, tirsdage, onsdage, torsdage og søndage fra 16. august til 30. september (bemærk datoerne). Tilbuddet gælder gående, cyklister og bilister med handicapkort. Læs mere her.

Baagø

På overfarten med Assens – Baagø Færgen kan gående, cyklister og biler med handicapkort (inkl. 2 personer) rejse gratis i perioden 1.juli til 12. september. Læs mere her.

Hundested – Rørvig

På overfarten Hundested – Rørvig er rejsen gratis for gående, cyklister og handicapkøretøjer hele juli. Læs mere her.

Orø

På overfarten til Orø er rejsen gratis for gående, cyklister og handicapkøretøjer som minimum i hele juli og til tilskuddet fra sommerpakken er opbrugt. Læs mere her.

Samsø

Samsø Rederi tilbyder gratis billetter. Det gælder august og september på færgerne for gående og cyklister, der rejser mellem Jylland og Samsø med den nye hurtigfærge fra Dokk1 i Aarhus C eller færgen fra Hou. Læs mere her.

Samsø (Kalundborg – Ballen)

På Samsølinjens færge mellem Kalundborg og Samsø kan passagerer booke gratis færgebilletter på tirsdage, onsdage og torsdage i juli, august og september. Tilbuddet gælder gående, cyklister og bilister med handicapkort. Læs mere her.

Spodsbjerg – Taars

På Langelandslinjens færger mellem Spodsbjerg og Taars (Langeland – Lolland) kan passagerer booke gratis færgebilletter på tirsdage, onsdage og torsdage i juli, august og september. Tilbuddet gælder gående, cyklister og bilister med handicapkort. Læs mere her.

Askø, Fejø og Femø

Der også gratis billetter til overfarterne til Askø, Fejø og Femø. Tilbuddet gælder fra 1. juli til 31. august for gående, cyklister og biler med blåt handicaparkeringskort inkl. fører og 1 passager. Læs mere her

Rudkøbing – Ærø

Rejse med overfarten Ærøekspressen mellem Rudkøbing og Marstal er gratis for gående, cyklister og biler med handicapkort. Tilbuddet gælder 1. august – 31. september (bemærk datoer). Læs mere her.

Svendborg – Ærø

Rejse med overfarten Ærøfærgerne mellem Svendborg og Ærøskøbing er gratis for gående, cyklister og biler med handicapkort inkl. 2 personer. Tilbuddet mandage, tirsdage, onsdage og torsdage i juli, august og september. Læs mere her.

Husk mundbind

Husk at du skal bære mundbind, når du rejser med færge og ikke sidder ned. Du behøver ikke bruge mundbind udendørs på færgen.

Se den samlede oversigt

Du kan se den samlede oversigt over gratis rejse med færger HER (linket kan ikke bruges med Internet Eksplorer).

Giv os et tip om gode ø-oplevelser

Har du tip om gode oplevelser, man kan sejle til denne sommer, så skriv og giv tippet videre andre på Faglige Seniorers Facebook-side.

 

Først publiceret: fredag 25. juni 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 8. oktober 2021 kl. 16:21

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.