Pernille Vermund flashede sine flotte, nye tænder i DR programmet Deadline.

Pernille Vermunds nye tænder: Se mit dollargrin

Du kan se Pernille Vermunds gamle tandsæt i artiklen. Nye Borgerlige-lederen har aldrig været glad for sine naturlige tænder, viser billeder på hendes egne sociale profiler.

Senest opdateret: fredag 8. oktober 2021

Nye Borgerliges leder, Pernille Vermund, har fejret sin skilsmisse fra millionæren, Lars Tvede, med at forære sig selv et nyt sæt tænder, skriver SE og HØR i det nye nummer, der er kommet på gaden i dag.

Pernille Vermund tænder Se og HØR
SE og HØRs artikel i dag om Pernille Vermunds tænder. Faksimile: SE og HØR.

Alle kunne se Pernille Vermunds nye, fejlfri og skinnende hvide dollargrin i DR2’s “Deadline” forleden, hvor hun fortalte om partiets nye økonomiske plan. Der var det tydeligt, at det nu er slut med det karakteristiske mellemrum mellem især fortænderne, som Vermund altid har haft.

Se Pernille Vermunds gamle tandsæt HER og se den store forskel.

Det er tydeligt, at Pernille Vermund aldrig har været glad for sine naturlige tænder, for blandt de hundredevis af selfier, som hun har lagt op på sine profiler på de sociale medier, er der ikke ét, hvor hun har åben mund og viser sit naturlige tandsæt frem. Men det kommer nok til at blive anderledes fremover, hvor hendes tandsæt nu ligner et regulært “dollargrin”, som SE og HØR kalder det.

Klar til valgkamp

Med et nyt tandsæt er Pernille Vermund igen klar til at bide skeer med statsminister Mette Frederiksen til efterårets lokalvalg, og ikke mindst til det kommende Folketingsvalg, der kommer senest i 2023.

Den 45 årige Pernille Vermund er ikke den eneste politiker, der mener, at flotte, hvide tænder sender et positivt signal i en valgkamp. Den storrygende Lars Løkke Rasmussen fik også sine tænder bleget og hvidtet, da han for nogle år siden gik i valgkamp mod Helle Thorning-Schmidt.

Andre, der iflg. SE og HØR også har fået flotte nye bisser, er sangeren Thomas Helmig, Kirsten Siggaard, grev Ingolf, Michael Laudrup og den tidligere tv-vært Jens Gaardbo.

Først publiceret: onsdag 11. august 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 8. oktober 2021 kl. 16:46

Emner: