Johnny Madsen måtte aflyse koncert i Randers på grund af så stærke smerter i ryggen, at han hverken kunne gå eller stå.

Johnny Madsen aflyser i sidste øjeblik: Rygskade

En sen sygemelding betød, at omkring 1000 gæster lørdag aften blev skuffet, da Johnny Madsen måtte aflyse en koncert ved Randers Festuge.

Senest opdateret: søndag 15. august 2021

Det skulle have været del af et større comeback til normaliteten, men endte med en stor skuffelse.

Efter halvandet års restriktioner og aflysninger havde spillestedet Værket i Randers lørdag aften Johnny Madsen på plakaten til en fuldstændig udsolgt koncert på den udendørs Amfiscene.

Men så kom chokket.

– Jeg fik beskeden lørdag eftermiddag, og det var jo bare så ærgerligt, fortæller musik- og teaterchef på Værket, Mikael Qvist Rørsted til TV2 ØSTJYLLAND.

Bare anden koncert efter corona

Han havde set frem til en stor aften med deres bare anden koncert med stående publikum, siden coronakrisen brød ud. Scenen var klar, og alle mand var på arbejde og klar til en travl aften. Men sådan skulle det ikke gå.

– Meldingen fra Johnny Madsen-lejren var, at han på grund af smerter i ryggen hverken kunne gå eller stå. De kom lige fra lægen og havde forsøgt alt for at se, om han på nogen måde kunne gennemføre koncerten.

– Jeg kender Johnny Madsen fra 25 års samarbejde, så jeg ved også, at han ikke giver op, hvis der er en vej ud. Men der var ingen chance for gennemførelse eller flytning, siger Mikael Qvist Rørsted.

Senere meldte Johnny Madsen selv ud på sin Facebook-side, at koncerten måtte aflyses på grund af en rygskade.

Aflysninger kommer sjældent belejligt, og det var heller ikke tilfældet lørdag på Værkets Amfiscene. De 1000 betalende gæster, der havde købt billet, skal nu have deres penge tilbage, og samtidig står Værket med udgifterne til koncerten, aflønning af personale og manglende indtægter fra baren.

Alt i alt en regning på flere hundrede tusinde kroner.

Plus vendt til minus på minutter

– Det betyder et økonomisk tab oven i en lang række af tab. Det er klart, vi skal ikke betale honorar til Johnny Madsen, men det er ligemeget. Vi havde jo hele koncertpladsen bygget op, havde udsolgt, havde alle mand på arbejde og var klar, siger Mikael Qvist Rørsted.

– Det var et plus-regnskab, der blev vendt til et minus på et par minutter.

– Men uden det skal lyde, som om jeg ikke har fokus på økonomien, så er det vigtigere for mig, at vi skuffer publikum og os selv ved ikke at kunne gennemføre begivenheden, siger Mikael Qvist Rørsted.

Havde man købt billet til koncerten online, bliver pengene automatisk ført tilbage til det kort, der blev brugt til betalingen. Har man købt billet på anden vis, kan man kontakte Værket for at få sine penge tilbage.

Ønsk god bedring

Vil du ønske Johnny Madsen god bedring kan du gøre det her på den folkekære musikeres Facebook-side

Først publiceret: søndag 15. august 2021
Artiklen er sidst opdateret søndag 15. august 2021 kl. 14:26

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.