Prinsesse Marie var fredag til musikfestival ved Schackenborg Slot og fik overrakt en flot blomsterbuket af Trine Jepsen, direktør i Schackenborg Fonden. Foto: Kongehuset/Instagram

Prinsesse Marie til musikfest i lade

Ny musikfestival i lade ved Schackenborg Slot blev åbnet med blandt andet prinsesse Marie som deltager. Festen fortsætter i dag,

Senest opdateret: søndag 15. august 2021

Der var både klassiske toner og royalt islæt, da åbningskoncerten ved Schackenborg Musikfest fandt sted fredag.

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie var med til åbningskoncerten, der finder sted på  Slotfeltladen ved slottet. Laden er Danmarks største med stråtag.

Festivalen er en musikfest med en dansk-tysk profil, hvor både internationale kunstnere og talenter optræder for publikum i grænselandet.⁣

“Som en naturlig del af Schackenborgs udvikling, ønsker vi at udbyde kvalitetsoplevelser med et internationalt tilsnit, og samtidig bidrage positivt til fremtidssikringen af den klassiske musik”, fortæller Trine Jepsen chackenborgs Fondens direktør Trine Jepsen.

Musikken fra åbningen var med Den Danske Klarinettrio og violinisten Christian Tetzlaff  og blev sendt på DR.

Slotfeltladen er Danmarks største med stråtag.

Schackenborg Musikfest slutter i dag søndag klokken 17 med med Christian Tetzlaff og musik fra Bach, Partitas og Sonatas for solo violin.

Stor lade med stråtag

Slotsfeltladen – hvor musikfesten finder sted – har fået sit navn efter den vej, den ligger på – Slotsfeltvej i Møgeltønder.

Lokalt kaldes den også Prinsens Lade, fordi den hører ind under Schackenborg Slot.

Den kaldes et kulturhus, men realiteten er, at den i dag primært er et turistmål. Det er nemlig Danmarks største lader med stråtag. fremgår det af af Slotfeltladens hjemmeside.

 

Først publiceret: søndag 15. august 2021
Artiklen er sidst opdateret søndag 15. august 2021 kl. 11:10

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.