Boller i karry klar til servering

Video-opskrift: Indisk inspireret udgave af boller i karry

Boller i karry er altid et hit i hverdagen, men denne udgave af opskriften fungerer også som gæstemad.

Senest opdateret: fredag 1. oktober 2021

Boller i karry er blevet spist i Danmark siden 1935, og i årenes løb er den klassiske ret blevet fortolket et utal af gange.

Boller i karry er altid et hit, men denne udgave af retten er også dejlig som gæstemad.

I denne opskrift er retten er lidt mere speciel end den klassiske opskrift, men den er stadig let at lave og smager dejligt.

Her er kødbollerne i godt selskab med masser af friske grøntsager, og kokosmælken giver retten en skøn sødme.

Hvad end du er til karrysovs med æbler, chili, zittauerløg, kokosmælk eller fløde, så lover vi, at du vil elske denne udgave.

I video-opskriften kan du også få et par gode råd til, hvordan du koger din ris helt rigtigt.

Klik på linket HER, hvis du vil se video-opskriften på retten

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

Find flere opskrifter på livretter her.

Først publiceret: mandag 20. september 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 1. oktober 2021 kl. 15:20