Pas på når du betaler ved kassen i supermarkedet. Personer kan lure din kode af og efterfølgende franarre dig dit kreditkort.

78-årig franarret 6.000 kroner med utrolig seddel-trick

Derfor endte indkøbstur med, at 78-årig kvinde fik frastjålet kreditkort og 6.000 kroner: Tyv brugte trick med 50-kroneseddel.

Senest opdateret: mandag 13. juni 2022

Det blev en meget ubehagelig oplevelse og en dyr indkøbstur, da en 78-årig kvinde forleden var i Fakta for at handle.

Her blev hun udsat for et tricktyveri, der fortsatte foran en nærliggende Meny.

Brugte 50-kroneseddel

Ved en gennemgang af videoovervågning kunne det ses, at kvinden var i færd med at betale for sine indkøb med betalingskort i Fakta, da en fremmed mand havde kigget hende over skulderen og havde afluret hendes pinkode.

Efterfølgende havde manden fisket en 50-kroneseddel frem fra sin egen pung og smidt den på gulvet, hvorefter han havde kontaktet den 78-årige og påpeget, at hun havde tabt 50 kroner, og at hun hellere måtte få dem med sig.

Kvinden samlede 50’eren op, pakkede sine varer og forlod derefter supermarkedet.

Hævede 6.000 kroner

Kort efter havde manden henvendt sig til kvinden foran Meny, hvor han havde sagt, at det nok alligevel ikke var hendes 50 kroner, men hans, og at han derfor gerne ville bede om at få dem igen, hvorfor kvinden fandt sin pung frem.

Ikke lang tid derefter modtog kvinden et opkald fra sin bank om, at der var blevet hævet 6.000 kroner i kontanter i en nærliggende hæveautomat.

Hændelsen fandt sted i Frederiksund.

Politiet har følgende beskrivelse af den formodede gerningsperson: Mand, cirka 40 år gammel, almindelig af bygning, lys i huden, med brunt mellemlangt hår. Talte engelsk.

Først publiceret: torsdag 7. april 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 13. juni 2022 kl. 15:36

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.