Der er masser af musik og oplevelser på Seniorfestivalen, der finder sted 27. og 28. juli i smukke omgivelser ved Højskolen Marielyst på Falster.

Slip sommeren løs: Vind billetter til seniorfestival

Oplev Niels Skousen, Keld & Hilda, Henning Stærk og massevis af andre musiknavne, talks, debatter, foredrag og dans på årets seniorfestival. Vind billet her.

Senest opdateret: tirsdag 4. oktober 2022

Der er lagt op til to dage med fantastisk god musik, dans og spændende foredrag, når Seniorfestivalen 2022 inviterer til fest og hygge 27. og 28. juli i smukke omgivelser på Højskolen Marielyst på Falster.

Over 2.000 seniorer ventes at gæste festivalen.

De kommer til at opleve musik med Henning Stærk Band, Daimi & Louisiana Jazzband, Burnin Red Ivanhoe, Keld & Hilda med Mickey Pless, Stig Møller & Peter Ingemann, Niels Skousen, Erik Grip, Kirsten Siggaard, Dorthe Kollo og mange andre kunstnere og grupper, som de fleste seniorer nok har lyttet til igennem årtier.

Seniorfestivalen er dog ikke kun musik. Det er også debatter, foredrag, dans og talks med spændende oplægsholdere og emner, der vedrører seniorer.

Der er også masser af spændende udstillere – blandt andet kan du møde Faglige Seniorer, hvor du kan få en gratis Seniorhåndbog, hvis du tilmelder dig Faglige Seniorers nyhedsbrev.

Desuden er der naturligvis madboder og mulighed for at købe øl og vin.

Der er fortsat festivalbilletter til salg

Billetterne koster 600 kroner plus gebyr for begge festivaldage og 400 kroner plus gebyr for en enkelt dag. Køb billetter HER.

Festivalen er arrangeret af Højskolen Marielyst i samarbejde med Danske Seniorer, Faglige Seniorer og Ældre Sagen Nykøbing F.-Sydfalster.

Læs mere om festivalen og se det fulde program HER

Sådan vinder du festivalbillet

I samarbejde med Seniorfestivalen udlodder Faglige Seniorer 2 billetter. Vinderne trækkes fredag 8. juli.

Vindere er:  Dagny Jensen, Ballerup, og Mona Kaspersen, Roskilde.

 

Først publiceret: tirsdag 5. juli 2022
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 4. oktober 2022 kl. 13:10

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.