Fra lørdag d. 1. oktober uddeler Salling Group solsikkesnoren til medarbejdere og kunder, som henvender sig i kundeservice eller kassen.

Her kan du hente Solsikkesnoren gratis

Fra 1. oktober kan du hente solsikkesnoren gratis i Bilka, Føtex, Netto, BR, Salling, Carl's Jr. og Starbucks.

Senest opdateret: tirsdag 4. oktober 2022

Fra lørdag d. 1. oktober uddeler Salling Group solsikkesnoren til medarbejdere og kunder, som henvender sig i kundeservice eller kassen i samtlige af koncernens mere end 750 danske butikker.

Formålet er at sætte fokus på skjulte diagnoser og handicaps og gøre hverdagen nemmere for både den, der har et usynligt handicap, og samtidig gøre det nemmere for alle andre at vise hensyn og hjælpe, hvor der er brug for det.

Hvad symboliserer snoren?

En gul solsikke på en grøn baggrund hænger i en snor om halsen og fortæller, at personen, der bærer den kan have behov for ekstra forståelse, hvis det kniber med fx at læse navnet på en vare, huske koden til betalingskortet eller har brug for ekstra afstand eller tid ved kassen.

Solsikkesnoren giver personer med usynlige handicaps og diagnoser mulighed for, på en diskret måde, at signalere et behov for særlige hensyn og ekstra hjælp.

Her kan du få den

Solsikkesnoren vil være at finde ved kassen eller i kundeservice i Føtex, Bilka, Netto og Salling Stormagasiner, hos BR, Starbucks og Carl’s Jr. samt på koncernens vareterminaler, lagre og hovedkontorer.

Salling Group uddeler solsikkesnoren gratis – med et smil og uden at stille spørgsmål.

Læs mere om Solsikken på www.solsikkeprogrammet.dk

Kilde: sallinggroup.com

Først publiceret: fredag 23. september 2022
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 4. oktober 2022 kl. 14:10

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.