Østers skal ikke tilberedes, men bør i stedet spises rå med en velsmagende marinade.

Drop champagnen: Østers og porter

Østers er en fantastisk delikatesse og en skøn spise, når noget skal fejres. Prøv kombination af østers og mørk øl, som med garanti vil falde i god smag.

Senest opdateret: mandag 1. januar 2024

Selvom at østers ofte serveres med et glas champagne, er det dig ikke ensbetydende med, at den saltede musling ikke kan nydes med en god øl.

Ølentusiasten Bjarke foreslår, at du serverer dine østers med en mørk og kraftig porter, ligesom man gjorde det før i tiden, dengang østers var en helt normal hverdagsspise.

Østers skal ikke tilberedes, men bør i stedet spises rå med en velsmagende marinade lavet af skalotteløg og eddike.

Ønsker du alligevel at eksperimentere med en tilberedt version, så kan du prøve at gratinere dem i ovnen.

Uanset hvilken version du vælger, skal du nok lære at elske østers.

Se her hvordan du gør – det er ikke så svært

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

Find flere opskrifter på livretter her.

Først publiceret: mandag 26. december 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 1. januar 2024 kl. 03:11

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.