Vind bogen: Huset på stranden

Kærlighedsroman fra 2. Verdenskrig om en ung kvinde og en mystisk soldat. Bogen af den Den amerikanske succesforfatter Sarah Jio handler om tabt kærlighed, et mystisk maleri, en unævnelig tragedie – og i centrum for det hele: huset på stranden.

Senest opdateret: søndag 30. april 2023

I sommeren 1942, midt under 2. verdenskrig, ankommer den unge kvinde Anne Calloway til stillehavsøen Bora-Bora, hvor hun er udstationeret som  militærsygeplejerske. Hun har ikke haft nogen skrupler overhovedet over at forlade sin forudsigelige – og lidt kedelige – forlovede derhjemme for i stedet at drage ud på sit livs eventyr.

Da Anne ankommer til øen, bliver hun hurtigt tiltrukket af den mystiske soldat Westry. Kærligheden mellem dem slår gnister, og snart springer deres forhold ud i lige så fortryllende nuancer som hibiscusblomsterne på den tropiske stillehavsø. Parrets faste mødested er et hus på stranden, hvor de kan være i fred – lige indtil den dag, de bliver vidne til en grusom forbrydelse.

Om forfatteren

Amerikanske Sarah Jios bøger udkommer i 27 lande. Huset på stranden er hendes sjette roman på dansk.

Vind bogen

Bogen udkommer den 25. april på Gads Forlag. Vejledende pris 249,95 kroner.

Faglige Seniorer og GADs Forlag har sammen udloddet 3 bøger.

Vindere er Mai-Britt Buur,  Jyderup, Michael Petersen, Vejle og Anne Marie Beck, Toftlund.

Først publiceret: fredag 31. marts 2023
Artiklen er sidst opdateret søndag 30. april 2023 kl. 16:22

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.