Ældrerådsvalg 2021

Generel tekst om ældrerådsvalget Generel tekst om ældrerådsvalget Generel tekst om ældrerådsvalget Generel tekst om ældrerådsvalget Generel tekst om ældrerådsvalget Generel tekst om ældrerådsvalget Generel tekst om ældrerådsvalget Generel tekst om ældrerådsvalget Generel tekst om ældrerådsvalget Generel tekst om ældrerådsvalget Generel tekst om ældrerådsvalget Generel tekst om ældrerådsvalget Generel tekst om ældrerådsvalget. I mange kommuner skal der være valg til ældrerådet i 2021. På disse sider du få svar på en række praktiske spørgsmål omkring forberedelse og afholdelse ældrerådsvalget samt opstart af ældrerådet efter valget. Siderne vil løbende suppleret med værktøjer og baggrundsmateriale.

Kandidat i din kommune

Se kandidater til ældrerådsvalget i din kommune.

Det mener Faglige Seniorer

5 mærkesager for Faglige Seniorer.

Sådan stemmer du

Sådan stemmer du i din kommune.

Bodil handler ind for 100-årig: Jeg kan lige så godt gøre noget for andre

tirsdag 26. maj 2020

Bodil Markmøller vil hellere bruge sin tid på at hjælpe end at kede sig derhjemme. Den 68-årige formand for Dansk Folkehjælp i Herning handler ind for ældre.

Frederiksberg: Hanne Illum fra Faglige Seniorer blev kvindelige topscorer ved valg til ældreråd

tirsdag 19. marts 2019

64-årige Hanne Illum fra Faglige Seniorer blev valgt til Ældrerådet på Frederiksberg med næstfleststemmer. Arbejdet i det nyvalgte ældreråd går i gang 1. april.

88-årig fik manual til støvsugning: Nu går ældrerådsformand ind i sagen

onsdag 9. december 2020

88-årig søgte Københavns Kommune om hjælp til rengøring – i stedet fik hun tilsendt en manual til støvsugning. Nu går ældrerådets formand ind i sagen: Der må være gået noget galt.

Faglige Seniorer vil gå til minister om valg til ældreråd

mandag 5. marts 2018

Klar udmelding fra landets 98 ældreråd: En fordel hvis valg til rådene foregår samtidig med kommunevalget. Faglige Seniorer vil have ældreminister Thyra Frank til at ændre regler.