Få 15% rabat på Nørrebro Teater

Tag en tur i teateret. Faglige Seniorers rabataftale med Nørrebro Teater har gjort det lidt billigere for dig, der er senior.

Tilbuddet gælder i salgskategori O (rk. 1-11) og A (rk. 12-19).

Tag familien med

Vil du tage dine børn og børnebørn med i teatret, er der også 15% rabat for børn og unge under 25 år til familieforestillingerne ET JULEEVENTYR og TIL VERDENS ENDE.

Sådan får du rabatten

Rabatten er kun for modtagere af Faglige Seniorers nyhedsbrev.

Du får rabat, når du køber billetter, hvis du bruger et link, som sendes ud med nyhedsbrevet.

Når du trykker på rabatlinket kommer du ind på en købsside, hvor du skal vælge dato, pladser (kategori O eller A).

Tryk på “Læg i kurv” og billettype og vælg billettype: Vælg ’Faglige Seniorer’, så får du 15% rabat.

Ved ET JULEEVENTYR og TIL VERDENS ENDE kan du også vælge ’Faglige Seniorer Børne- og ungebilletter’, da der både er 15 % rabat til voksne og til børn og unge under 25 år.

Har du fået slettet dit nyhedsbrev, kan du ringe til os og få linket tilsendt. Dette gælder dog kun for abonnenter på nyhedsbrevet.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her

Lige nu kan du får rabat på disse forestillinger:

Amerika

Amerika på Nørrebro Teater med rabat

27. september 2019 — 03. november 2019

EN KAFKASK KOMEDIE OM AT VÆRE FREMMED I ET NYT LAND

OPLEV EN HØJAKTUEL KOMISK KLASSIKER ISCENESAT AF NIKOLAJ CEDERHOLM. EN SVIMLENDE KAFKA-FORTÆLLING OM KAMPEN FOR AT FÅ LOV TIL AT HØRE TIL.

Karl skal begynde et nyt liv i Amerika: Mulighedernes land, hvor alle drømme kan blive til virkelighed. Men Amerika byder ham langt fra velkommen med åbne arme. I stedet møder Karl en verden befolket af mærkværdige, uberegnelige skabninger og en skæbne, der med hvirvelvindens forvirrende kraft udsætter ham for den ene bizarre hændelse efter den anden.

AMERIKA er baseret på Franz Kafkas absurde og tankevækkende roman. En højaktuel og grotesk komedie om længslen efter at skabe sig et nyt liv i et fremmed land. Oplev en svimlende, humoristisk og visuelt stærk fortælling med et drømmehold af skuespillere iscenesat af en af Danmarks mest markante instruktører.

Læs mere om forestillingen her

Et juleeventyr (familieforestilling)

Et juleeventyr på Nørrebro teater med rabat

29. november 2019 — 05. januar 2020

EN FORTRYLLENDE JULEOPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN

KOM I SOLID JULESTEMNING MED CHARLES DICKENS’ ELSKEDE KLASSIKER. EN MAGISK OG EVENTYRLIG JULEFORTÆLLING MED METTE HORN I HOVEDROLLEN SOM SCROOGE.

Scrooge er en mavesur gammel gnier, der hader jul. Hvor andre mener, at julen er hjerternes fest, tænker Scrooge kun på at tjene penge og har ikke andet end dyb foragt tilovers for julestemning og familiehygge. Men julenat får Scrooge besøg af et genfærd. Som om det ikke er nok, bliver han også hjemsøgt af tre jule-ånder, der giver ham en ordentlig lærestreg, da de tager ham med på en tur til både fortiden, nutiden og fremtiden.

ET JULEEVENTYR er en af Charles Dickens’ mest elskede klassikere. Nu i en ny fortryllende version med Mette Horn i den altoverskyggende hovedrolle som Scrooge. En magisk, morsom og rørende historie om fællesskab og kærlighed, og om at det aldrig er for sent at blive et godt menneske.

Fra 7 år.

Læs mere om forestillingen her

Mysteriet

Mysteriet på Nørrebro Teater med rabat

21. februar 2020 — 05. april 2020

EN VASKEÆGTE REVOLUTIONSKOMEDIE

HOLD FAST I TROEN PÅ EN BEDRE VERDEN SAMMEN MED ET KAMPSTÆRKT HOLD AF SKUESPILLERE. EN VILD OG EKSPLOSIV KOMEDIE OM AT GIVE AGT OG ALDRIG GIVE OP.

På toppen af Nordpolen mødes en flok mennesker. Ingen af dem kender hinanden, men verden er ved at gå under, så der er ikke andet at gøre end at bygge en ark og sejle ud for at finde en ny og bedre verden.

Gruppen af skæve eksistenser kommer først et smut forbi Helvede, hvor nogle af dem ryger i svinget. Resten fortsætter mod Paradis, hvor faren for at dø af kedsomhed dog er for stor. Jagten på det forjættede land må derfor fortsætte. Men først skal de igennem ruinerne af den gamle og nedbrudte verden.

MYSTERIET er et vanvittigt komisk og fantasifuldt opråb om at stræbe efter en bedre verden. En vaskeægte revolutionskomedie med et kampstærkt hold af Danmarks allerbedste skuespillere.

Læs mere om forestillingen her

Til verdens ende (familieforestilling)

Til verdens ende på Nørrebro Teater med rabat

18. april 2020 — 03. maj 2020

EN FAMILIEFORESTILLING OM AT REJSE UD OG FINDE HJEM

TAG MED BØRNEFAVORITTEN MILLE GORI PÅ EN FANTASIFULD OG MUSIKALSK REJSE MED KURS MOD VERDENS ENDE. EN FORTÆLLING I BØRNEHØJDE OM ÆGTE VENSKAB OG EVNEN TIL AT SIGE UNDSKYLD.

Mille og Youssef er allerbedste venner. Men selv de bedste venner kan blive uvenner, og en dag bliver Mille så stiktosset, at hun beder Youssef om at skride helt til verdens ende.

Youssef forsvinder, men der går ikke længe, inden Mille savner ham. Hun må ud for at finde sin bedste ven. Med sig på rejsen har hun Lawand, som kun taler med musik og lyde, og så er det altså svært at finde verdens ende. Heldigvis møder Mille en masse, der gerne vil hjælpe: Verdens mærkeligste GPS, en stolt peberboss, en yogaglad krage, Lars Tyndskid og en flagermus med noget så sjældent som lavdeskræk.

TIL VERDENS ENDE er en humoristisk og poetisk familieforestilling om ægte venskab og evnen til at sige undskyld. En fortælling i børnehøjde for hele familien.

Fra 5 år.

Læs mere om forestillingen her