Få 15% rabat på Nørrebro Teater

Tag en tur i teateret. Faglige Seniorers rabataftale med Nørrebro Teater har gjort det lidt billigere for dig, der er senior.

Tilbuddet gælder i salgskategori O (rk. 1-11) og A (rk. 12-19).

Sådan får du rabatten

Rabatten er kun for modtagere af Faglige Seniorers nyhedsbrev, som får rabatlinket i nyhedsbrevet.

Du får rabat, når du køber billetter, hvis du bruger et link, som sendes ud med nyhedsbrevet.

Når du trykker på rabatlinket kommer du ind på en købsside, hvor du skal vælge dato, pladser (kategori O eller A).

Tryk på “Læg i kurv” og billettype og vælg billettype: Vælg ’Faglige Seniorer’, så får du 15% rabat.

Har du fået slettet dit nyhedsbrev, kan du ringe til os og få linket tilsendt. Dette gælder dog kun for abonnenter på nyhedsbrevet.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her

VI BETALER IKKE!

Da en gruppe kvinder finder ud af, at priserne på dagligvarer er fordoblet, får de nok. De stormer det lokale supermarked, fylder indkøbsvognene til bristepunktet og nægter at betale. Forklædt som gravide forsøger kvinderne at skjule tyvekosterne for politiet og deres lovlydige mænd. Intet går efter planen!

VI BETALER IKKE! sætter komisk og kritisk spot på det samfund, vi lever i og på vores økonomiske virkelighed. For hvorfor skal en almindelig borger vende hver en øre, mens andre tjener fedt på inflation og stigende energipriser? Hvad sker der, hvis vi gør oprør og kræver det, vi fortjener og rent faktisk kan betale?

Spilleperiode 23. sep. 2023 – 28. okt. 2023

Læs mere om forestillingen her

Kategori O (Række 2-13)

Tirs.-tors.: 310 kr. (Normalpris 365 kr.)

Fre.-søn.: 345 kr. (Normalpris 405 kr.)

Kategori A. Række (1 + 14-20)

Tirs.-tors.: 275 kr. (Normalpris 325 kr.)

Fre.-søn.: 310 kr. (Normalpris 365 kr.)

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG

Vi er forandringsparate til strategidage på Comwell, men glemmer alt om visioner og purpose, så snart det er hverdag igen. Vi er også helhedstænkende og agile og har totalt styr på The Golden Circle og Why lige til det sekund, hvor kopimaskinen endnu en gang bryder sammen.

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG tager fat i alle de udfordringer, der opstår, når vi, det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter og sund fornuft? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden?

Spilleperiode 24. nov. 2023 – 13. jan. 2024

Læs mere om forestillingen her

Kategori O. (Række 1-13)

335 kr. (Normalpris 395 kr.)

Kategori A. Række (14-20)

310 kr. (Normalpris 365 kr.)

EN GUIDE TIL EN (LIDT) LYSERE FREMTID

Verden er af lave, og det er svært ikke at blive grebet af en afgrundsdyb panik ved tanken om, hvad fremtiden mon byder på af katastrofer, krige og kriser. De dystre fremtidsudsigter får mange af os til at give op og miste troen på, at vi kan forandre noget som helst. Men det skal være løgn! En flok superpositive og meget, meget løsningsorienterede jubeloptimister går til kamp mod tungsindet og alt det mørke, der skygger for håbet.

Endelig er den her: EN GUIDE TIL EN (LIDT) LYSERE FREMTID! En nutidig komedie om at turde se fremad selvom alt ser temmelig sort ud. Her får du en guide til, hvordan fremtiden måske kan blive bare lidt lysere – med helt ny musik, (alt for) store løfter og masser af håb.

Spilleperiode 9. mar. 2024 – 20. apr. 2024

Læs mere om forestillingen her

Kategori O. (Række 1-13)

335 kr. (Normalpris 395 kr.)

Kategori A. Række (14-20)

310 kr. (Normalpris 365 kr.)