Få 15% rabat på Nørrebro Teater

Tag en tur i teateret. Faglige Seniorers rabataftale med Nørrebro Teater har gjort det lidt billigere for dig, der er senior.

Tilbuddet gælder i salgskategori O (rk. 1-11) og A (rk. 12-19).

Tag familien med

Vil du tage dine børn og børnebørn med i teatret, er der også 15% rabat for børn og unge under 25 år til familieforestillingerne ET JULEEVENTYR og TIL VERDENS ENDE.

Sådan får du rabatten

Rabatten er kun for modtagere af Faglige Seniorers nyhedsbrev, som får rabatlinket i nyhedsbrevet.

Du får rabat, når du køber billetter, hvis du bruger et link, som sendes ud med nyhedsbrevet.

Når du trykker på rabatlinket kommer du ind på en købsside, hvor du skal vælge dato, pladser (kategori O eller A).

Tryk på “Læg i kurv” og billettype og vælg billettype: Vælg ’Faglige Seniorer’, så får du 15% rabat.

Ved ET JULEEVENTYR og TIL VERDENS ENDE kan du også vælge ’Faglige Seniorer Børne- og ungebilletter’, da der både er 15 % rabat til voksne og til børn og unge under 25 år.

Har du fået slettet dit nyhedsbrev, kan du ringe til os og få linket tilsendt. Dette gælder dog kun for abonnenter på nyhedsbrevet.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her

Lige nu kan du får rabat på disse forestillinger:

 

Kirsebærhaven

 

21. februar 2020 — 4. april 2020

EN KOMEDIE AF ANTON TJEKHOV

12 FANTASTISKE SKUESPILLERE TAGER LIVTAG MED TJEKHOVS TRAGIKOMISKE MESTERVÆRK OM ET ÆNGSTELIGT SAMFUND PÅ KANTEN AF UDSALG.

Pengene sidder løst på Madame Ranevskaya og hendes familie, der er vant til at leve det søde liv. Men nu klapper luksusfælden! Familieejendommen med den smukke kirsebærhave er nemlig belånt til op over skorstenen og skal sælges. Løsningen kunne være at udstykke hele molevitten til sommerhusgrunde mens tid er. Men i stedet for at handle og gøre noget, drukner familien deres bekymringer i rigelige mængder af champagne, affærer og tidsfordriv, mens de klamrer sig til minderne om verden af i går.

”Det er ikke et drama, men en komedie. Nogle steder endda en farce”, skrev Anton Tjekhov om sit sidste stykke KIRSEBÆRHAVEN. En sørgmunter fortælling om et samfund i overgang og om, hvad der sker, når noget kendt bliver opløst og konturerne af en ny verden begynder at dukke op.

Læs mere om forestillingen her

Til verdens ende (familieforestilling)

Til verdens ende på Nørrebro Teater med rabat

18. april 2020 — 03. maj 2020

EN FAMILIEFORESTILLING OM AT REJSE UD OG FINDE HJEM

TAG MED BØRNEFAVORITTEN MILLE GORI PÅ EN FANTASIFULD OG MUSIKALSK REJSE MED KURS MOD VERDENS ENDE. EN FORTÆLLING I BØRNEHØJDE OM ÆGTE VENSKAB OG EVNEN TIL AT SIGE UNDSKYLD.

Mille og Youssef er allerbedste venner. Men selv de bedste venner kan blive uvenner, og en dag bliver Mille så stiktosset, at hun beder Youssef om at skride helt til verdens ende.

Youssef forsvinder, men der går ikke længe, inden Mille savner ham. Hun må ud for at finde sin bedste ven. Med sig på rejsen har hun Lawand, som kun taler med musik og lyde, og så er det altså svært at finde verdens ende. Heldigvis møder Mille en masse, der gerne vil hjælpe: Verdens mærkeligste GPS, en stolt peberboss, en yogaglad krage, Lars Tyndskid og en flagermus med noget så sjældent som lavdeskræk.

TIL VERDENS ENDE er en humoristisk og poetisk familieforestilling om ægte venskab og evnen til at sige undskyld. En fortælling i børnehøjde for hele familien.

Fra 5 år.

Læs mere om forestillingen her