Få rabat på Det Kongelige Teater

Pensionistrabat på Det Kongelige Teater:

Ny rabataftale med Det Kongelige Teater betyder, at du kan få rabat på skuespil, opera, rundvisninger og ballet.

Rabatten gælder alle medlemmer – også dig der er på efterløn eller førtidspension.

Sådan får du rabatten:

  1. Klik på den røde knap under beskrivelsen af forestillingen
  2. Klik på dato og Vælg denne plads for hver plads. Bemærk, prisen ændres, når du er logget ind og har lagt de ønskede billetter i kurven
  3. Klik på knappen Gå til betaling
  4. Sæt kryds i feltet Jeg accepterer handelsbetingelserne og klik på Gå til betaling
  5. Betal dine billetter og vælg leveringsmetode
  6. Log derefter ind med din e-mailadresse og dit password eller Klik på opret ny kunde
  7. Du har nu bestilt dine billetter og du vil modtage dem som pdf-dokument i din mail. Du behøver ikke printe billetterne. Du kan nøjes med at vise dem på din smartphone

Mutter Courage

Fotograf: Klaus Vedfelt

Få 10% rabat på skuespillet ’Mutter Courage og hendes børn’ mandag den 6. april 2020 klokken 20.00 (Priser fra 205,-)

Forestillingen foregår i Skuespilhuset.

Mutter Courage – en kvinde med forretningssans, overlevelsesvilje, galgenhumor og råstyrke – rejser med sine tre halvvoksne børn gennem et Europa hærget af Tredivearskrigen. Hun ernærer sig ved at forsyne tropperne med varer, og krigen er en lukrativ forretning, men prisen høj. Gradvist mister hun alt til den krig, hun selv fodrer.

Bertolt Brecht skrev på sit nu verdensberømte teaterstykke i eksil i Sverige i 1939, kort før 2. Verdenskrig brød ud. Det var til dels en advarsel til de nordiske lande, som tjente på at sælge varer til Det Tredje Rige. Men først og fremmest er stykket en tidløs, rystende demonstration af, hvordan mennesket ikke formår at lære af dets lidelse. Mutter Courage bandlyser krig i al fremtid, men er desværre stadig skræmmende aktuel.

Oplev Karen-Lise Mynster i en af verdensdramatikkens mest ikoniske kvindeskikkelser. I en stærk, gribende iscenesættelse af norske Sigrid Strøm Reibo – Det Kongelige Teaters nye husinstruktør – med tyske Katrin Nottrodt, der er en af Tysklands førende scenografer, ved sin side.

Anbefales fra 15 år.

La Traviata

Fotograf: Klaus Vedfelt

Få 10% rabat på operaen ’La Traviata’ onsdag den 6. maj 2020 klokken 20.00 (Priser fra 205,-)

Forestillingen foregår i Operaen.

Oplev Verdis mesterværk La Traviata i David Radoks opsætning, der tidligere på Den Kongelige Opera har vundet publikums hjerter.

Verdis opera om den umulige kærlighed har siden premieren grebet et stort publikum om hjertet, og får os stadig til at gribe efter lommetørklædet. Operaen indeholder alt det, en klassiker skal byde på: iørefaldende arier, vidunderlig orkestermusik og en gribende historie.

En ung mand forelsker sig hovedkulds i en kvinde, der sælger sig selv til rige mænd. Det er temaet i Alexandre Dumas’ roman Kameliadamen fra 1848, der udsprang af hans egen forelskelse i en kurtisane. Romanen har siden givet inspiration til utallige bearbejdelser af dramaet ikke mindst til to af operalitteraturens absolut mest populære værker, nemlig Verdis La Traviata og senere Puccinis La bohème. Mange kender også fortællingen om den svære kærlighed gennem Baz Luhrmann-filmen Moulin Rouge.

Den prostituerede Violetta Valéry lever et velhavende, men tomt og kærlighedsløst liv, og hun forelsker sig tilbage i sin unge tilbeder. Det bliver enden på hendes storhedstid, og de kommer begge til at lide for kærligheden. Violetta må ofre sin kærlighed for at en anden ung kvinde kan opnå lykken.

Verdi forargede sin samtid ved at beskrive den altopofrende Violettas sørgelige skæbne i operaen blot seks år efter, at virkelighedens parisiske Violetta var død af tuberkulose. Den rørende og eviggyldige historie er siden blevet en af publikumsfavoritterne i operalitteraturen.

Der synges på italiensk med danske overtekster.

Come fly away

Fotograf: Cosin Radu

Få 10% rabat på balletten ’Come Fly Away’ tirsdag den 19. maj 2020 klokken 20.00 (Priser fra 85,-)

Forestillingen foregår på Gamle Scene.

Flyv væk i selskab med Frank Sinatras forførende stemme, Twyla Tharps knivskarpe trin, Den Kongelige Ballet i bedste showstil og Chris Minh Dokys jazzorkester.

Med Come Fly Away inviterer Den Kongelige Ballet på natklub med forførende dans, fræk flirt, søde forhåbninger og bristede illusioner. Pigerne har dullet håret op og er trukket i den lille korte og de høje stiletter, og mændene er rigtige mænd, der ikke gider at finde sig i mere vrøvl.

Her hyldes Frank Sinatra – sangeren, der var symbol på en hel tidsalder og indbegrebet af cool, maskulin elegance. Til nogle af hans allerstørste hits – blandt andet Luck Be a Lady, Summer Wind, Fly Me to the Moon, Witchcraft, That’s Life, One for My Baby, My Way og New York, New York – viser Den Kongelige Ballet nye sider af sig selv, når de drager i byen ladet med energi og erotik.

For koreografien står den amerikanske koreograf Twyla Tharp, der med skødesløs elegance, sensualitet, kreativitet og humor spiller op til Sinatras uforlignelige croon og swing. Det hele akkompagneres af et bigband af jazzmusikere i verdensklasse med bassisten Chris Minh Doky i spidsen.

Hobbitten

Få 10% rabat på skuespillet ’Hobitten’ tirsdag den 16. juni 2020 klokken 20.30 (Priser fra 225,-)

Forestillingen foregår udendørs i Ulvedalene i Dyrehaven.

I et hul i jorden boede der en hobbit. Oplev Tolkiens fantastiske eventyr som teater i skoven for hele familien.

Hobbitten Bilbo Sækker lever et stilfærdigt liv i sit lille hobbit-hul uden skyggen af dramatik, indtil den dag troldmanden Gandalf inviterer ham med på en uventet rejse. Sammen med krigeren Thorin Egeskjold og hans selskab af dværge drager Bilbo mod Det ensomme bjerg for at genvinde skatten under bjerget. Undervejs på den farefulde vej skal han bevise sit værd mod mystiske, mørke kræfter og overvinde dragen Smaug. På forunderlig vis finder Bilbo også en magisk, dragende ring, der er bundet til Midgårds skæbne.

Instruktør og teaterchef Kasper Holten er tilbage i Dyrehaven. Denne gang forvandler han skoven til fantasy-litteraturens arnested, Tolkiens mytiske univers Midgård fyldt med trolde, elvere, ørne og drager. Det magiske eventyr levendegøres opfindsomt og legende i et nytænkende samspil mellem skuespillere og menneskeførte dukker.

Kom i skoven og oplev skuespillerne, hestene og de spektakulære effekter – kun fantasien sætter grænser.

Kontakt og adresser

Det Kongelige Teaters kundeservice (billetcenter)
kundeservice@kglteater.dk
Telefon 33 69 69 69

Åbningstid for telefonisk henvendelse:
Mandag - fredag 9.30 - 16.00
Lukket lørdag - søndag og helligdage

Operaen adresse:

Ekvipagemestervej 10
1438 København K

Gamle Scene adresse:

Kongens Nytorv
1017 København K

Skuespilhusets adresse:

Sankt Annæ Plads 36
1250 København K

Fotos:

Gamle Scene og Operaen: Jens Lindhe
Skuespilhuset: Peter Funch