Citronfromage er en dessert-klassiker, der helt sikkert er et hit ved middagsbordet.

Har du glemt hvor godt citronfromage smager?

Det er en vaskeægte klassiker, som er nem at lave, og som er den perfekte dessert: Citronfromage. Synes du, det lyder lidt som at sidde ved køkkenbordet med en ternet voksdug, så har du ret: Det her er den gammeldags opskrift.

Senest opdateret: torsdag 10. juni 2021

Kokken Thomas Herman giver dig opskriften på verdens nemmeste citronfromage.

Det er en vaskeægte klassiker, og opskriften her stammer fra Hermans mormors kogebog. Den lette mousse med den syrlige smag af citron er uimodståelig, og det er stadigvæk en alletiders dessert at servere til festlige lejligheder.

Heldigvis er opskriften nem, enkel og lige til at gå til.

Citronfromagen bliver lavet med hele æg, vanilje, fløde og husblas. Herman anretter herlighederne med en hjemmelavet citronmarmelade og frisk mynte. En frisk dessert som især fungerer godt om efteråret og vinteren, hvor hovedretter ofte bliver lidt tungere og federe end resten af året.

Velbekomme!

Klik på billedet og se, hvordan du gør.

Din livret

Faglige Seniorer og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

Find flere opskrifter på livretter her.

Først publiceret: torsdag 20. september 2018
Artiklen er sidst opdateret torsdag 10. juni 2021 kl. 22:11