Er du vild med thrillere? Så er bogen "Rivalen" måske lige noget for dig.

Vind iskold thriller fra 4 succesforfattere: Rivalen

Vær med i konkurrencen om den helt nye thriller ”Rivalen”, der er skrevet af 4 af tidens mest hotte krimi-forfattere.

Senest opdateret: onsdag 7. april 2021

Rivalen er en hæsblæsende thriller om dødbringende ambitioner og rivalisering mellem mødre og døtre i et overklassemiljø i London, hvor vejen til succes er brolagt med intriger, løgne – og mord.

Et internationalt hit skrevet i fællesskab af fire af tidens mest populære krimiforfattere.

Med en teaterskole som omdrejningspunkt er scenen sat for fire mødre og deres døtre: interne stridigheder, venskaber – eller mangel på samme – og ikke mindst ambitioner blandes til en dødbringende cocktail.

Carolyn, Bronnie, Elise og Kendall kender hinanden via deres døtre, som alle er elever på den ambitiøse scenekunstskole Orla Flynn Academy i London. Sidste år var der røre i venindegruppen efter nogle voldsomme episoder med internt mobberi, men pigerne har tilgivet hinanden og er kommet videre. Det er mødrene imidlertid ikke. Og da der pludselig fremsættes trusler mod en af pigerne, netop som en ny pige begynder på skolen, tager mødrene sagen i egen hånd.

Problemet er dog, at de hver især risikerer, at deres egne hemmeligheder kommer for en dag, hvis de vil afdække sandheden.

Bestseller-forfattere

Bogen koster 250 kroner, er på 350 sider og er netop udkommet på GAD forlag. Den er skrevet af Holly Brown, Sophie Hannah, Clare Mackintosh og B. A. Paris.

B. A. Paris og Clare Mackintosh udkommer allerede med succes i Danmark, mens amerikanske Holly Brown og britiske Sophie Hannah er bestsellerforfattere i deres hjemlande og udkommer med Rivalen på dansk for første gang.

Vind bogen

Du kan være heldig at vinde en af 3 bøger, hvis du deltager i konkurrencen. Du kan deltage på Faglige Seniorers Facebook-side eller ved at udfylde kuponen herunder.

Vi trækker 3 vindere tirsdag 22. september.

Konkurrencen er afsluttet, de heldige vindere er:
Susanne Zachariassen, Greve
Lis Ragnhof Lange, Ebeltoft
Tommy Rasmussen, Langeskov

 

Først publiceret: mandag 14. september 2020
Artiklen er sidst opdateret onsdag 7. april 2021 kl. 15:21

Emner: