Ny Ruth Galloway-krimi. Den 7. i den populære serie.

Ny Ruth Galloway-krimi: Stemmer fra graven

Knogleeksperten doctor Galloway skal hjælpe med at opklare en sag fra 2. verdenskrig. Som sædvanlig er der spænding og romantik i luften, når politimanden Nelson er ivolveret.

Senest opdateret: onsdag 7. april 2021

Konkurrencen er slut. Vindere er Tove Fuglsang Kristensen, Dronninglund, Uffe Gudiksen, Hillerød, og Else Vigsø, Haslev.

Bogen “Stemmer fra graven” er 7. bind i den populære krimiserie om den dygtige og elskelige arkæolog Ruth Galloway udkommer 30. september på Gads forlag.

Ruth Galloway tilkaldes, da et jagerfly fra Anden Verdenskrig dukker op under udgravningsarbejdet på en byggegrund.

I cockpittet sidder liget af en mand, der ved første øjekast ser ud til at være flyets pilot. En dna-test viser dog, at der er tale om Fred Blackstock, en lokal aristokrat, som angiveligt blev skudt ned over Nordsøen under krigen – men i et helt andet fly.

Sagen bliver endnu mere indviklet, da kriminalinspektør Harry Nelson og hans team gør et mistænkeligt fund på en svinefarm, og en af Blackstocks efterkommere tilmed bliver overfaldet.

Snart må Ruth og Nelson indse, at de jagter en langt farligere gerningsmand, end de først troede … Samtidig støder Ruth på en gammel flamme, mens Nelson oplever ægteskabelige udfordringer fra en højst uventet kant.

Kender du endnu ikke serien om Ruth Galloway, kan du starte med den første bog i serien “Pigen under jorden”.

Bogen “Stemmer fra Graven” koster 250 kroner og kan købes på Gads forlag her.

Først publiceret: mandag 28. september 2020
Artiklen er sidst opdateret onsdag 7. april 2021 kl. 15:26

Emner: