Tips nummer 6 er måske at sørge for, at katten ikke kommer i nærheden af dine planter.

Guide: 5 tips til pænere planter

Planter er ikke bare hyggelige at se på; de renser også luften og så er de billigere og mere holdbare end afskårne blomster. Her er fem hurtige tips til at få succes med dine planter.

Senest opdateret: mandag 19. april 2021

Grønne potteplanter og smukke potte-blomster passer ind i ethvert hjem, og er egentlig ganske nemme at holde. Synes nogen i hvert fald. Med lidt hjælp er det nemt at få et frodigt, grønt og dejligt indslag i boligen med den lille guide herunder.

5 gode tips til pænere planter

  1. Vandet skal kunne løbe fra planten: Brug lecakugler eller småsten i bunden af potten, så vandet kan løbe fra. Alternativt kan du bruge en potte med hul i bunden og underskål, hvor vandet kan samle sig.
  2. Vand i siderne af potten: Du kan undgå at overvande planten, hvis du vander i siderne af potten i stedet for at vande ved plantens rod.
  3. Brug madrester som gødning: Tørret kaffegrums, knuste æggeskaller og bananskræller kan give næring til planten, hvis du blander det i jorden.
  4. Brug en vandforstøver: Sprøjt planten med en vandforstøver for at øge luftfugtigheden og fjerne støv fra plantens blade, så de bedre kan optage sollys.
  5. Fjern hvidt lag fra jorden: Det hvide lag på jordoverfladen er salt. Når du vander planten, siver saltet ned i jorden og ødelægger plantens rødder – derfor er det en god idé at fjerne laget.

Først publiceret: mandag 19. april 2021
Artiklen er sidst opdateret mandag 19. april 2021 kl. 10:31

Emner: