"Lille sommerfugl" er et komisk familiedrama af Søren Kragh-Jacobsen.

Vind billetter til den danske film “Lille Sommerfugl”

Vind 5 x 2 billetter til genopsætningen af "Lille sommerfugl" med Jesper Christensen og Karen-Lise Münster i de store hovedroller.

Senest opdateret: tirsdag 11. maj 2021

3. december var der sidste år stor premiere på Søren Kragh-Jacobsens varme og morsomme kærlighedsfortælling “Lille Sommerfugl”, men den nåede kun at være på plakaten i mindre end en uge, før biograferne måtte corona-lukke.

Nu prøver Nordisk Film igen og sætter den flotte film med Jesper Christensen og Karen-Lise Mynster op igen med premiere i morgen 6. maj, hvor landets biografer jo må slå dørene op.

En stædig svineavler

“Lille Sommerfugl” handler om den stædige landmand og svineavler Ernst og hans hustru og livsledsager Louise, der inviterer til guldbryllup i det lokale forsamlingshus med både dansktop-musik og svingom. Men familien bærer på flere hemmeligheder, og Ernst gemmer på den største af dem alle!

I løbet af en festlig, berusende, overraskende, gribende og vemodig aften pibler sandhederne frem. Kærligheden spirer og udfordres i flere generationer, og familien sættes på den ultimative prøve.

Vind billetter

Nordisk Film og Faglige Seniorer udlodder 5 x 2 billetter til filmen “Lille sommerfugl” i en af Nordisk Film biografer i Danmark.

Vinderne er:
Torben Hvass, Esbjerg, Nina Berthelsen, Allerød, Annette Marie Bjørn Madsen, Årslev, Brita Irena Jørgensen, Odense og Flemming Vindfeld Nielsen, Hals.

Se videoen med klip fra filmen “Lille sommerfugl”.

Først publiceret: tirsdag 4. maj 2021
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 11. maj 2021 kl. 11:18

Emner: