Død

80-årige Ulf Pilgaard mistede sin søn til sygdom for et par måneder siden.

Ulf Pilgaards yngste søn død i hemmelighed

Ulf Pilgaards yngste søn døde for flere måneder siden, men dødsfaldet har været holdt hemmeligt så længe som muligt, så Ulf kunne komme sig mest muligt over sorgen.

Senest opdateret: fredag 8. oktober 2021

Skuespiller Ulf Pilgaard mistede i foråret sin 49-årige søn, Mikkel Pilgaard.

“Det er alt for tidligt. Og det er også den forkerte rækkefølge, kan man jo roligt sige. Det er stadigvæk meget svært for mig at tale om det, sagde han til Ekstra Bladet i weekenden.

Ulf Pilgaard vil ikke fortælle, hvordan hans yngste søn døde, men henviser til sin nye erindringsbog, “Hellere halvgammel end helt død”, der udkommer i begyndelsen af september, hvor han fortæller om det forfærdelige dødsfald, der rystede den kendte skuespillers verden.

Foruden Mikkel har Ulf Pilgaard også sønnen, Christian på 51 år, der er gift og har skænket Ulf to børnebørn.

Hustruen døde af hjernesygdom

Det er fem år siden Ulf Pilgaard mistede sin hustru gennem 46 år, Gitte Pilgaard, af den frygtindgydende hjernesygdom, Huntingtons Chorea. Gitte Pilgaard døde 69 år gammel efter at have lidt af hjernesygdommen i mange år. En sygdom som hendes mor også led af.

Ulf Pilgaard vil til Ekstra Bladet ikke komme ind på de nærmere omstændigheder ved sin søns dødsfald, men han siger, at det skyldes sygdom.

Ulf Pilgaard optræder for øjeblikket for fulde huse i sin 40. udgave af Cirkusrevyen på Bakken. Det bliver også hans sidste, har han tidligere annonceret.

Forlaget Lindhardt og Ringhof skriver om bogen “Hellere halvgammel end helt død” at “i anledning af at han som næsten 81-årig går af scenen i Cirkusrevyen for sidste gang, skriver Ulf Pilgaard humoristisk, ærligt og eftertænksomt om at blive gammel og ser tilbage på det begivenhedsrige liv, han har levet”.

Først publiceret: mandag 16. august 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 8. oktober 2021 kl. 13:37

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.