Faglig Seniors læsere kan nu få 20% på alle Modtryks bøger, som blandt andet er de allerbedste skandinaviske krimier.

Forlaget Modtryk: 20% rabat til Faglig Seniorers medlemmer

Modtryks første udgivelse tilbage 1972 var en malerrapport. Senere blev det marxistiske teorier, og i dag udgiver de mord. Masser af mord!

Senest opdateret: mandag 14. februar 2022

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som har danskerne har læst gennem de sidste mange år.

Modtryks første udgivelse tilbage i 1972 var en malerrapport. Senere blev det marxistiske teorier, men i dag udgiver de mord. Masser af mord!

Og det kommer nu Faglige Seniorers medlemmer til gode.

Fremover vil nogle af Faglige Seniors bog-konkurrence jævnligt være med de nye, nordiske kriminalromaner fra Forlaget Modtryk, og samtidig tilbyder Modtryk, at alle Faglige Seniorers medlemmer kan få 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop – Modtryk.dk.

Rabatkoden er SENIOR20 som du skal skrive i rabatkodefeltet, når du tjekker ud.

Rabatten på 20% gælder hele året og på alle bøger. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Født af studenteroprøret

Forlaget Modtryk, der hører hjemme i Aarhus, voksede i 70’erne ud af socialisme og studenteroprør, men i dag er de især forbundet med den gode skønlitteratur, og især de allerbedste skandinaviske, kriminavne som Jan Guillou, Leif G.W. Persson,  Arne Dahl, Jo Nesbø, Anders de la Motta, Åsa Larsson og mange flere.

Selv siger forlaget, at de ” har et stort og bankende hjerte for krimi-genren.  Modtryk begyndte nemlig at udgive krimier i 1981 – lang tid før ordet ”krimibølge” var opfundet.

Folk i og omkring forlaget havde læst svenske Sjöwall & Wahlöös banebrydende krimiserie om Martin Beck og set, at krimien kunne bruges til at kritisere samfundsforhold.

Også andre nordiske forfattere begyndte at interesse sig for krimigenren og brugte den til både underholdning og kritik, og det passede perfekt til Modtryk.

“Vi elsker krimier, der ud over at være underholdende også har hjerte og holdning. Hver forfatter har de deres stil og særpræg, for en krimi er nemlig ikke bare en krimi, den skal også have hjerte og kvalitet.  Op gennem årene har vi på Modtryk bevaret kærligheden til litteratur, der har hjerte og holdning. Uanset om det er krimier eller skønlitterære romaner vi udgiver, så skal fortællingen ville læseren noget, gøre indtryk, efterlade et spor – og så skal den være underholdende samtidig,” fortæller forlaget.

 

Først publiceret: tirsdag 25. januar 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 14. februar 2022 kl. 15:29

Emner: