Vind prisbelønnet krimi: Stormfald

"Stormfald" blev sidste års helt store krimi-succes i hele Norden, og nu kan bogen også blive din. Deltag i konkurrencen her.

Senest opdateret: mandag 14. februar 2022

“Stormfald” blev sidste års helt store krimi-succes i hele Norden, og nu kan bogen også blive din.

Bogen har vundet et utal af prisen og fået flotte anmeldelser også i Danmark, og sammen med Forlaget Modtryk udlodder Faglig Seniorer nu tre eksemplarer i en konkurrence.

Handlingen

Olof var kun fjorten år, da han tilstod mordet på en lidt ældre pige, Lina.
Treogtyve år senere drejer han af E4 i Ångermanland, ind på de små veje, der fører til hans barndomshjem. I badeværelset finder han sin far død, myrdet med en jagtkniv.

Eira Sjödin er lige vendt hjem til sin barndomsby – for at arbejde ved politiet og for at tage sig af sin mor. Efterforskningen af mordet på Olofs far vækker hendes fortid til live. Eira var nemlig ni år, da Lina blev myrdet, og Olof var drengen fra hendes mareridt.

“Stormfald” er første bog i en ny serie, der udspiller sig i Ådalen, det norrlandske skovland ved Ångermanelvens bred

Forfatteren

Tove Alsterdal er født 1960 i Malmø og bor nu i Stockholm. Hendes familie har rødder i Tornedalen og Värmland, og om sommeren bor hun i Ådalen. Hun har tre døtre.

Hun arbejdede som journalist og dramatiker i mere end 20 år, før hun debuterede som romanforfatter med bogen “Kvinderne på stranden” i 2009. Bogen blev et internationalt gennembrud for Alsterdal.

Tove Alsterdal har været nyhedsjournalist og redaktør på radio og tv, klummeskribent, anmelder og freelancejournalist, og hun har startet en tv-station og sit eget kabarétteater. Som dramatiker har hun skrevet radiojulekalender, filmmanuskripter, skuespil, kabareter, computerspil og operalibrettoer. Desuden har hun undervist i skriveteknik og journalistik og været redaktør på flere af Liza Marklunds bøger.

Før alt det trak hun heste rundt på Skansen (man fik en krone ekstra i timen, hvis man gik bagerst med møgvognen), pakkede bøger, instruerede amatørteater og arbejdede flere år på den lukkede afdeling på Beckomberga Sygehus.

I foråret 2021 udkom “Stormfald”, der er første bind i Ådalen-serien, og som har taget Norden med storm. “Stormfald” blev kåret som Årets Bedste Svenske Krimi 2020 og har vundet Glasnøglen for Bedste Nordiske Krimi 2021.

20% rabat

Alle Faglig Seniorers læsere kan købe bøger på forlaget Modtryks webshop med 20% rabat. Linket til Modtryks webshop er HER, og koden til at opnå 20% rabat på alle Modtryks bøger er “SENIOR20”.

“Stormfald” koster 300 kroner og kan købes HER.

Vind bogen

Forlaget Modtryk udlodder sammen med Faglige Seniorer tre eksemplarer af den roste og prisvindende svenske krimi, “Stormfald”.

Vinderne bliver udtrukket tirsdag 1. februar 2022.

Vindere er Hanne Hartmann, Aalborg, Claus Højlund Rasmussen, Otterup og Inge Lise Kaurin, Køge.

Først publiceret: tirsdag 25. januar 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 14. februar 2022 kl. 15:41