Vind bogen: Jan Guillous sidste “Enden på historien”

"Enden på historien" er tiende og afsluttende bind i Jan Guillous romanserie "Det Store Århundrede". Se her hvordan du vinder bogen.

Senest opdateret: mandag 13. juni 2022

Efter næsten halvtreds år i eksil kommer den tidligere SS-officer Harald Lauritzen hjem til Stockholm fra sit tilflugtssted i Argentina. Hans hjemkomst vender op og ned på tilværelsen for familien Lauritzen. Onkel Harald er nemlig fortsat nazist. Men han har et tilbud, der ikke er til at afslå.

Eric Letangs advokatfirma bliver konfronteret med et nyt udbrud af massehysteri. Denne gang er det pædofiliskrækken, der udløser endnu en heksejagt.

Få nyhedsbrev med konkurrencer

Vær med i de mange konkurrencer hos Faglige Seniorer og vind bøger, biografbilletter, lækre brunch for 2 og meget mere.

Se konkurrencerne i Faglige Seniorers nyhedsbrev hver onsdag morgen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER - det er gratis.

1990’erne er præget af økonomiske kriser og af Social­demokratiets begyndende nedtur. Samtidig vokser fremmedhadet og højreekstremismen – en politisk forandring, som alt for mange undervurderer. Da det 20. århundrede rinder ud, begynder en helt ny epoke, som viser, at vi intet har lært af historien.

Med “Enden på historien” har Jan Guillou sat punktum for sin seneste romanserie “Det Store Århundrede”, hvor han årti for årti har skildret 1900-tallet ud fra familien Lauritzens historie.

Om forfatteren

Jan Guillou, født 1944, er forfatter, journalist og debattør. Allerede som 22-årig opdagede den unge jurastuderende, at journalistik er et mere effektivt redskab til at forandre verden end jura. Jan Guillou har bl.a. skrevet den populære thrillerserie om Carl Hamilton, agenten med kodenavnet Coq Rouge, og korstogsserien om Arn Magnusson.

20%

Alle Faglig Seniorers læsere kan købe bøger på forlaget Modtryks webshop med 20% rabat. Linket til Modtryks webshop er HER, og koden til at opnå 20% rabat på alle Modtryks bøger er “SENIOR20”.

’Enden på historien’ koster 130 kroner i paperback-udgaven og kan købes her.

Vind bogen

Forlaget Modtryk udlodder sammen med Faglige Seniorer tre eksemplarer af “Enden på historien”.

Vinderne bliver trukket torsdag 17. marts.

Vinderne er Kirsten Husmand, Roskilde, Jens Ganer, Vejen og Ketty Rønnov Sørensen, Aalborg.

Først publiceret: mandag 7. marts 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 13. juni 2022 kl. 15:15

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.