Vind pakke med to spændende bøger: “En grav til to” og “Vejrbidt”

Du kan vinde en pakke med bøgerne "En grav til to" og "Vejrbidt" med Selma Falck. Værdi 200 kroner.

Senest opdateret: mandag 13. juni 2022

Med “En grav til to” begyndte Anne Holt en ny serie med Selma Falck i hovedrollen. “Vejrbidt” er anden selvstændige bog i serien. Selma Falck er tidligere elitehåndboldspiller og stjerneadvokat, populær kendis – og ludoman.

Om bøgerne

En grav til to

Selma Falck er i dyb krise. På kort tid har hun mistet det hele: Ægteskab, børn, arbejde og hjem. Og det hele er hendes egen skyld. Hun må flytte ind i et rottehul af en lejlighed, og skal finde sine egne ben i en nedtur og social deroute.

Norges bedste kvindelige langrendsløber, Hege Chin Morell, bliver testet positiv for doping. Selma Falck bliver opsøgt af skiløberens stenrige far, der mener, at hans datter har været udsat for sabotage. Han giver Selma den tilsyneladende umulige opgave at bevise Heges uskyld. Kort efter bliver en mandlig langrendsløber fundet død efter en ulykke under træningen. Obduktionen viser, at også han har været dopet. Panikken i langrendsmiljøet er total.

Til plottet i “En grav til to” har Anne Holt ladet sig inspirere af virkelighedens doping-skandale med den norske langrendsløber Therese Johaug, der blev udelukket fra vinter-OL i Pyeongchang efter en doping-dom.

“En grav til to”  handler om korruption i toppen af elitesportsverdenen, om økonomisk rod og lyssky forbindelser og om personlige omkostninger.

Vejrbidt

Selma Falck vågner op til et mareridt. Hun er nøgen og indespærret i en brændende hytte på et snedækket fjeld. Hun har tabt hukommelsen, og hun aner hverken, hvor hun er, eller hvordan hun er havnet der. Hårdt såret kæmper hun sig ud af hytten, der brænder ned. Der er ingen anden bebyggelse i området. Temperaturen falder, og en snestorm er på vej.

Mens Selma kæmper mod skader, kulde og sult vender ­hukommelsen glimtvis tilbage, og hun indser, at det ikke kun er sit eget liv, hun kæmper for.

Om forfatteren

Anne Holt (født 1958) er uddannet jurist, tidligere justitsminister og har arbejdet som politianklager. Anne Holts bøger er solgt i mere end 10 millioner eksemplarer verden over.

Forlaget Modtryk: 20% rabat på alle bøger

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som danskerne har læst gennem de sidste mange år. Og det kommer nu Faglige Seniorers læsere til gode.

Forlaget Modtryk tilbyder nemlig alle Faglige Seniorers læsere 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop.

Rabatkoden er SENIOR20, og rabatten gælder hele året 2022. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Køb bøgerne her.

Vind bøgerne

Bøgerne, der er udgivet på forlaget Modtryk, koster 100 kroner stykket som paperback.

Modtryk udlodder sammen med Faglige Seniorer 2 bogpakker, der indeholder “En grav til to” og “Vejrbidt” i paperback.

Vinderne bliver udtrukket tirsdag 12. april.

Vinderne er Rita Helene Borch, Hvidovre og Ole Mathiesen, Hjallerup.

Først publiceret: mandag 4. april 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 13. juni 2022 kl. 15:20

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.