Vind kogebog om dansk mad for udlændige

Inge Lynggaard Hansens nye kogebog hylder det danske køkken og danske traditioner – indkapslet i begrebet hygge.

Senest opdateret: mandag 13. juni 2022

Kogebogen “Mors kogebog / Mom’s cookbook”er skrevet på både dansk og engelsk for at udbrede kendskabet til det danske køkken blandt engelsktalende familie, venner og forretningsforbindelser.

Afsættet er forfatteren Inge Lynggaard Hansens egen familie, der gennem generationer er udvandret og har bosat sig i blandt andet Canada, USA og Grønland. Flere er vendt hjem, mens andre har stiftet familie og med tiden mistet forbindelsen lidt til det danske køkken og danske traditioner. Dermed opstod ideen til at skrive en familiekogebog med udgangspunkt i forfatterens egen mors danske madlavning.

Retterne i kogebogen er tilpasset vores tid, hvor vi har et bredt udvalg af krydderurter og krydderier i butikkerne. Der er viden at hente om alt lige fra dansk hygge, gækkebreve, vikinger og vinterbadning til fiskeren fra Hvide Sande og det danske landbrug.

Bogen kan gives som gave til udlændinge, der besøger vores land, og som har lyst til at lære vores madvaner og traditioner bedre at kende. Den kan også anvendes som kogebog til unge, der er flyttet hjemmefra, og andre, der savner mors gryder, men aldrig helt fik lært, hvordan man bager rugbrød eller steger de perfekte frikadeller.

Om forfatteren

Inge Lynggaard Hansen arbejder som fotograf, grafiker og forfatter. Hun har tidligere udgivet kogebogen “Det persiske køkken”, der er inspireret af hendes mange rejser og oplevelser i Iran.

Køb bogen med rabat

Bogen koster 250 kroner.

Faglig Seniorers læsere kan købe bogen på Muusmann Forlags webshop med 20% rabat.

Linket til bogen på Muusmanns webshop er HER.

Rabatkoden er: senior20.

Vind bogen

Muusmann Forlag og Faglige Seniorer udlodder sammen 2 eksemplarer af bogen. Du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde kuponen herunder eller deltage i konkurrencen på Faglige Seniorers Facebook-side.

Vinderne bliver udtrukket tirsdag 12. april.

Vinderne er Solvejg Nørgaard, Kjellerup  og Anne og Jørgen Sander, Solrød Strand.

Først publiceret: mandag 4. april 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 13. juni 2022 kl. 15:20

Se, hvad vi ellers skriver om:

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.