Vind bogen: Bag forsiden

I "Bag forsiden – medier, magt og Messershit" fortæller Poul Madsen insiderhistorien om de afsløringer og shitstorme, som avisen var igennem i hans tid som chef.

Senest opdateret: tirsdag 19. april 2022

“Bag forsiden” er Poul Madsens personlige fortælling om sine vanvittige år som øverste chef for det stormomsuste Ekstra Bladet. Han tager læseren med ind bag facaden på de opsigtsvækkende afsløringer og shitstorme, som avisen var igennem.

Han giver også eksempler på de kontroversielle midler, han tog i brug for at hvirvle en debat op eller tiltrække læsere, og på de fejl, han begik undervejs.

Poul Madsen er kendt for at sige tingene ligeud. Derfor er der også krasse ord til magtfuldkomne politikere og sløve medier i ’Bag forsiden’.

“Bag forsiden” er dog også en hyldest til den undersøgende, magtkritiske journalistik og udspiller sig i en af de mest dramatiske perioder i danske mediers historier, hvor de traditionelle papiraviser skulle transformeres til digitale medier.

Om forfatteren

Poul Madsen (født 1962) er uddannet journalist og var fra 2001 til 2021 chefredaktør på Ekstra Bladet, kun afbrudt af godt et år som chef for gratisavisen 24timer. Tidligere redaktionschef, redaktør og journalist på TV 2 Nyhederne (1988-2001).

Vind bogen

Bogen, der er udkommet på Politikens Forlag i mart 2022, koster 300 kroner.

Politikens Forlag og Faglige Seniorer udlodder sammen 3 eksemplarer af bogen. Vinderne bliver udtrukket tirsdag 19. april.

Vinderne er Margit Arent, Jyllinge,  Sally Rasmussen, Galten og  Per Christensen, Skelund.

Først publiceret: mandag 11. april 2022
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 19. april 2022 kl. 08:42

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.