Vind en rigtig gyser: “Jekyll & Hyde genfortalt”

Den danske forfatter Kenneth Bøgh Andersen inviterer læseren med ind i det eviggyldige drama om den djævelske dobbeltgænger og splittelsen mellem det gode og onde i menneskets natur.

Senest opdateret: mandag 13. juni 2022

“Jekyll & Hyde genfortalt” er den danske forfatter Kenneth Bøgh Andersens version af Robert Louis Stevensons dystre og foruroligende fortælling om doktoren, der gør en enestående opdagelse og kaster sig ud i en farlig leg med menneskets mørke side.

Det er en isnende historie for den voksne læser om facader, hemmeligheder og ondskab, der handler om det mest skræmmende uhyre af alle: Det, som bor inde i os selv.

“The strange case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde” udkom første gang i 1886, men temaerne om videnskabens uforudsigelige konsekvenser og menneskets skjulte og skræmmende sider får nyt liv i Kenneth Bøgh Andersens vedkommende genfortælling. Med hans sublime sans for genren og respekt for den originale historie bliver en ny generation læsere ført ind i denne moderne udgave af en klassiker.

”Man sagde, at Djævelen gemte sig i detaljen, men Jekyll vidste, at det var noget forbandet sludder. Det var ikke i detaljen, Djævelen gemte sig. Det var i sjælen.”

Kenneth Bøgh Andersen inviterer læseren med ind i det eviggyldige drama om den djævelske dobbeltgænger og splittelsen mellem det gode og onde i menneskets natur…

“Jekyll & Hyde genfortalt” er andet bind i Kenneth Bøgh Andersens genfortalt-trilogi, hvor forfatteren åbner klassiske gyserhistorier op for såvel nye læsere som dedikerede kendere. Første bind i trilogien, “Frankenstein” genfortalt, udkom i 2021. Sidste bind, Dracula, er planlagt til udgivelse i 2023. Genfortællingserien er for voksne læsere.

Vind bogen

“Jekyll & Hyde genfortalt” er netop udkommet, koster 230 kroner og kan købes HER.

Politikens forlag og Faglig Senior udlodder to eksemplarer af “Jekyll & Hyde genfortalt” i en læserkonkurrence.  Vinderne udtrækkes den 29. april.

God fornøjelse!

Vinder er Niels-Erik Rungsted, Kastrup og Finn Trust, Juelsminde.

Først publiceret: mandag 18. april 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 13. juni 2022 kl. 15:19

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.