Vind ny Stephen King gyser: Billy Summers

Med "Billy Summers" er Stephen King tilbage med en spændingsroman om en modvillig lejemorder med forkærlighed for litteratur.

Senest opdateret: mandag 13. juni 2022

Billy Summers er lejemorder med hjertet på rette sted. Han likviderer kun onde mennesker, ellers kan han ikke sove om natten. Grundlæggende opfatter han sig selv som en skraldemand med et skydevåben, og han er den bedste i branchen. Nu vil han lægge sit tidligere liv bag sig, efter han har fuldført sin sidste mission.

Med en dækhistorie som forfatter installerer Billy sig i en lille flække, mens han venter på, at det sidste mål indfinder sig. Billy er en af verdens bedste snigskytter, han er dekoreret krigsveteran fra Irak og en ren Houdini, som forsvinder sporløst, når jobbet er eksekveret. Så hvad kan gå galt?

“Billy Summers” er en roman om kærlighed, hævn og skæbne, og en tvivlsom helts sidste forsøg på at rense sin sjæl – og så rummer bogen én af de mest uimodståelige og overraskende makkerpar i Kings forfatterskab: et makkerpar, der drager ud for at hævne en ualmindelig gemen mands forbrydelser.

Om forfatteren

Stephen King (født i 1947) har udgivet over 60 romaner, et par hundrede noveller samt non-fiktion. Med over 400 millioner bøger solgt verden over er Stephen King en forfatter, der er nærmest umulig at overse. Hans bøger er oversat til 43 sprog, og utallige er blevet udødeliggjort på tv eller det hvide lærred.

Vind bogen

Bogen er udkommet på forlaget Hr. Ferdinand og koster 300 kroner.

Hr. Ferdinand og Faglige Seniorer udlodder sammen 3 eksemplarer af bogen.

Vinderne bliver udtrukket tirsdag 3. maj.

God fornøjelse.

Vinderne er Laila Bybjerg Christiansen, Glostrup, Jan Pedersen, Hørning og Anita Lykke Jørgensen, Odense NØ.

Først publiceret: mandag 25. april 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 13. juni 2022 kl. 15:17

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.