Vind bogen: Den der dræbte helvedes engle

Jan Guillous nye roman er den første i en planlagt serie om Erik Ponti og Carl Hamilton, som har slået sig sammen for at bekæmpe uretfærdighed i samfundet.

Senest opdateret: mandag 13. juni 2022

Det er ikke hvilke som helst pensionister, der havner i kampen mod ekstrem og særdeles velorganiseret kriminalitet. Den ene er journalistveteranen Erik Ponti, den anden hans gamle ven, den tidligere efterretningsofficer Carl Hamilton.

Umiddelbart et umage par, som det dog vil være klogt ikke at undervurdere. De ender i et begivenhedsrigt og langtfra ufarligt eventyr.

Journalisten Erik Ponti har tidligere optrådt i flere af Guillous romaner, blandt andre i ”Ondskaben”, ”Coq rouge”, ”Den der dræber drømme” og ”Den anden dødssynd”.

Carl Hamilton, agenten med kodenavnet Coq Rouge, er hovedpersonen i Jan Guillous Hamilton-serie.

Forlaget Modtryk: 20% rabat på alle bøger

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som danskerne har læst gennem de sidste mange år. Og det kommer nu Faglige Seniorers læsere til gode.

Forlaget Modtryk tilbyder nemlig alle Faglige Seniorers læsere 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop.

Rabatkoden er SENIOR20, og rabatten gælder hele året 2022. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Køb bøgerne her.

Om forfatteren

Jan Guillou, født 1944, er forfatter, journalist og debattør.

Allerede som 22-årig opdagede den unge jurastuderende, at journalistik er et mere effektivt redskab til at forandre verden end jura. Jan Guillou har blandt andet skrevet den populære thrillerserie om Carl Hamilton, agenten med kodenavnet Coq Rouge, og korstogsserien om Arn Magnusson.

Vind bogen

”Den der dræbte helvedes engle” udkom på Modtryk 24. maj og koster 300 kroner. Køb bogen med rabat her. Se rabatkoden ovenfor.

Forlaget Modtryk og Faglige Seniorer udlodder sammen 3 eksemplarer af bogen.

Vinderne bliver udtrukket tirsdag 31. maj.

God fornøjelse.

Vinderne er Michael Brun Nielsen, Esbjerg, Karin Hansen, Hvalsø og Thomas Reichenbach, Odense M.

Først publiceret: tirsdag 24. maj 2022
Artiklen er sidst opdateret mandag 13. juni 2022 kl. 15:08

Emner: