Vind bogen: Karolines kærlighed

En intens spændingsroman om magtspil og begær, ødelæggende sandheder og forførende løgne – og farlige russiske forbindelser i et Europa på kanten af krig.

Senest opdateret: tirsdag 4. oktober 2022

Moskva, 2013. Den unge officer Karoline Blicher er midlertidigt udstationeret på Den Danske Ambassade. Til næste valg spås hun en markant rolle i højrefløjspartiet Demokratisk Alliance, som hendes far stiftede. Hun forelsker sig i den gådefulde russiske militærmand Mikhail Petrov, som har adgang til de inderste cirkler i Kreml. Han siger, at han kan hjælpe hende helt til tops i dansk politik …

København, 1 år senere. Karolines ekskæreste, den skandaleramte journalist Jesper Skov, kommer på sporet af en dyster hemmelighed i den magtfulde Blicher-familie. Historien kan genstarte hans karriere, men vil smadre Karolines. Da en vigtig kilde bliver fundet død, må han spørge sig selv, hvor meget han er villig til at ofre for sandheden.

Kim Leines nye roman ”Karolines kærlighed” er første bind i en trilogi af spændingsromaner om den danske politiker Karoline Blichers rejse til toppen af dansk politik. En historie om magtbegær, mørke familiehemmeligheder, kærlighed og farlige russiske forbindelser.

Om forfatteren

Kim Leine (født 1961) debuterede som forfatter i 2007 med erindringsromanen ”Kalak”, en rå skildring af en danskers tilværelse og nedtur i det moderne Grønland.

Siden har han blandt andet udgivet Grønlandstrilogien bestående af ”Profeterne i Evighedsfjorden”, ”Rød mand / sort mand” og ”Åndemaneren” samt romanen “Afgrunden” – en fortælling om krig og kærlighed igennem tvillingebrødrene Ib og Kaj fra deres tid som finlandsfrivillige under borgerkrigen frem til besættelsestiden i Danmark.

Vind bogen

Bogen er udkommet på Gyldendal 3. juni 2022. Vejledende pris er 300 kroner.

Gyldendal og Faglige Seniorer udlodder sammen 1 eksemplar af bogen.

Vinderen bliver udtrukket onsdag 3. august.

God fornøjelse.

Vinder er Mai Majlergaard, Rudkøbing.

Først publiceret: onsdag 6. juli 2022
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 4. oktober 2022 kl. 13:09