Vind bogen: Jordsug

Nord for polarcirklen, i det næsten forladte minesamfund Malmberget, er en mand spærret inde i en kælder og overladt til døden.

Senest opdateret: torsdag 1. september 2022

700 kilometer sydpå, i et forladt hus ved Offersjön, dybt inde i de ångermanlandske skove, findes en mand sultet ihjel.

Eira Sjödin fra Kramfors politi i Ådalen involveres i efterforskningen, og da endnu en mand forsvinder, berører det Eira direkte. Hun er parat til at risikere alt for at finde ham.

Få nyhedsbrev med konkurrencer

Vær med i de mange konkurrencer hos Faglige Seniorer og vind bøger, biografbilletter, lækre brunch for 2 og meget mere.

Se konkurrencerne i Faglige Seniorers nyhedsbrev hver onsdag morgen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER - det er gratis.

Tove Alsterdals nye krimi ”Jordsug” er opfølgeren til ”Stormfald”, der vandt Glasnøglen for Bedste Nordiske Kriminalroman. Bøgerne udspiller sig i Ådalen, det norrlandske skovland ved Ångermanelvens bred. Natur og mennesker i Ådalen beskrives dragende og stemningsfuld.

Om forfatteren

Tove Alsterdal er født 1960 i Malmø og bor nu i Stockholm. Hendes familie har rødder i Tornedalen og Värmland, og om sommeren bor hun i Ådalen.

Tove Alsterdal har været nyhedsjournalist og redaktør på radio og tv, klummeskribent, anmelder og freelancejournalist, og hun har startet en tv-station og sit eget kabarétteater. Som dramatiker har hun skrevet radiojulekalender, filmmanuskripter, skuespil, kabareter, computerspil og operalibrettoer. Desuden har hun undervist i skriveteknik og journalistik og været redaktør på flere af Liza Marklunds bøger. Hun debuterede som romanforfatter i 2009.

Forlaget Modtryk: 20% rabat på alle bøger

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som danskerne har læst gennem de sidste mange år. Og det kommer nu Faglige Seniorers læsere til gode.

Forlaget Modtryk tilbyder nemlig alle Faglige Seniorers læsere 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop.

Rabatkoden er SENIOR20, og rabatten gælder hele året 2022. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Køb bøgerne her.

Vind bogen

Bogen, der er udkommet på Forlaget Modtryk, koster 300 kroner. Køb bogen med rabat her. Se rabatkode ovenfor.

Forlaget Modtryk og Faglige Seniorer udlodder sammen 2 eksemplarer af bogen.

God fornøjelse.

Vinderne er Orla Moshage, Padborg og Birthe Blanck, Nørresundby.

Først publiceret: mandag 8. august 2022
Artiklen er sidst opdateret torsdag 1. september 2022 kl. 08:55

Se, hvad vi ellers skriver om: