Vind bogen: Mørket under isen

Dansk-grønlandske Pipaluk mærker uroen, og hun begynder at overveje noget, som tidligere var utænkeligt. Hun begynder at overveje at vende tilbage. Tilbage til Grønland.

Senest opdateret: tirsdag 4. oktober 2022

Pipaluk slap som ung pige kun akkurat i live fra Grønland, men landet har aldrig sluppet taget i hende. Hun er siden blevet elitesoldat og har været udsendt på skarpe missioner for den danske hær. Nu får hun brug for alle sine færdigheder, ligesom hun kommer til at trække på enhver soldats stærkeste våben: Loyalitet.

Pipaluk konfronterer sin fortid og møder et Grønland, som næsten ikke er til at kende. Stormagterne lægger arm om den militære sikkerhed, og kapitalinteresser slås om undergrunden. Samtidig smelter isen, og gamle hemmeligheder dukker frem i lyset.

’Mørket under isen’ har vundet Glasnøglen 2022 for Bedste Nordiske Kriminalroman og Det Danske Kriminalakademis Harald Mogensen-pris 2022 for Bedste Danske Kriminalroman.

Om forfatteren

Morten Hesseldahl (født 1964) er administrerende direktør for Gyldendal og forfatter til en række tegneserier og romaner.

Morten har arbejdet i forlagsbranchen i mange år, både som direktør og redaktør. Han har derudover bestredet lignende poster ved både Information, DR og senest ved Det Kongelige Teater som teaterchef.

Som forfatter er han i dag mest kendt for sine spændingsromaner, heriblandt den anmelderroste ’Drager over Kabul’.

Forlaget Modtryk: 20% rabat på alle bøger

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som danskerne har læst gennem de sidste mange år. Og det kommer nu Faglige Seniorers læsere til gode.

Forlaget Modtryk tilbyder nemlig alle Faglige Seniorers læsere 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop.

Rabatkoden er SENIOR20, og rabatten gælder hele året 2022. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Køb bøgerne her.

Bogen er udkommet på forlaget Modtryk. Vejledende pris er 250 kroner. Køb bogen med rabat her.  Se rabatkode ovenfor.

Modtryk og Faglige Seniorer udlodder sammen to eksemplarer af bogen.

God fornøjelse.

Vinderne er

Gia Schultz, Ribe og Hanne Overballe-Petersen, Hvidovre. 

Først publiceret: mandag 29. august 2022
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 4. oktober 2022 kl. 14:08

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.