Vind bogen: Mursejleren og rørhøgen

En fortælling om tab, vilje, opofrelse og kærlighed under Den Engelske Borgerkrig.

Senest opdateret: tirsdag 13. september 2022

Dorset, England, 1642: Jayne Swift er ikke som kvinder er flest. Hun tager aktivt del i kampene under Den Engelske Borgerkrig, ikke som oprører, men som læge. Hun er vokset op i en familie af royalister, men da krigen bryder ud, forholder Jayne sig ikke til ofrenes politiske ståsted – hun yder sin lægelige bistand, hvor der er behov for den.

Under tumultariske omstændigheder møder Jayne den gådefulde William Harrier. Hun ved intet om ham og hans baggrund, men hun er lodret uenig med ham politisk. Alligevel kommer han til at bistå Jayne ved flere lejligheder, og sammen bliver de vidner til krigens brutalitet, men hvem er William Harrier egentlig?

’Mursejleren og rørhøgen’ er fortællingen om en usædvanlig og modig kvindes kamp for at gøre en forskel på trods af den modstand, hun møder.

Om forfatteren

Minette Walters er en af Englands mest elskede krimiforfattere. Hun er blevet tildelt flere prestigefulde priser blandt andet to Golden Dagger Awards og en Edgar Allan Poe Award. Hun modtog også den danske Palle Rosenkrantzpris for Bedste Krimi på Dansk i 2002 for romanen Slangens mønster.

Forlaget Modtryk: 20% rabat på alle bøger

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som danskerne har læst gennem de sidste mange år. Og det kommer nu Faglige Seniorers læsere til gode.

Forlaget Modtryk tilbyder nemlig alle Faglige Seniorers læsere 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop.

Rabatkoden er SENIOR20, og rabatten gælder hele året 2022. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Køb bøgerne her.

Vind bogen

Bogen udkommer på forlaget Modtryk 7. september. Vejledende pris er 300 kroner. Køb bogen med rabat her.  Se rabatkode ovenfor.

Modtryk og Faglige Seniorer udlodder sammen to eksemplarer af bogen.

God fornøjelse.

Vinderne er Per Buchwald, Marstal og Hanne Leimand, Kolding.

Først publiceret: mandag 5. september 2022
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 13. september 2022 kl. 09:46

Se, hvad vi ellers skriver om: