Vind bogen: Kærlighed på afveje

Libby ønsker mere end noget andet at se Frank forenet med sin store kærlighed, men kan hun mon selv lære, hvor vigtigt det er at tage en chance og gribe lykken, når den byder sig?

Senest opdateret: tirsdag 23. maj 2023

Da Libby ankommer til London med hjertesorg og frustrationer i bagagen, møder hun den aldrende Frank i bussen. Han fortæller hende, at han tilbage i 1962 mødte en ung kvinde med rødt hår – præcis ligesom Libbys – på den selvsamme busrute.

Det var kærlighed ved første blik, men det blev aldrig til mere end det, for Frank mistede billetstumpen med kvindens telefonnummer på. Siden har han kørt med den samme bus igen og igen i en forgæves jagt på at finde sin drømmekvinde.

Libby bliver grebet af historien og beslutter sig for at hjælpe Frank. Deres søgen skaber straks et fællesskab blandt de fremmede i bussen, og Libby åbner langsomt sit sårede hjerte op for nye venskaber og forhold.

Om forfatteren

Freya Sampson har stor erfaring med historiefortælling som tidligere tv-producent, og nu skriver hun bøger på fuld tid. Hun bor i London med sin mand, deres to børn og en asocial kat.

Mit hjertes bibliotek er Freya Sampsons første udgivelse på dansk.

Vind bogen

Kærlighed på afveje udkom på forlaget Gyldendal i april 2023.

Vejledende pris er 249,95 kroner og kan købes her. 

Forlaget Gyldendal og Faglige Seniorer har sammen udloddet 1 eksemplar af bogen.

Vinder er Helle Gregersen, Vallensbæk Strand.

Først publiceret: fredag 12. maj 2023
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 23. maj 2023 kl. 13:26

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.