Vind bogen: Luft i budgettet

"Luft i budgettet" er en livsbekræftende, personlig guide, der viser dig, hvordan du skruer ned for udgifterne, lever mere bæredygtigt og får pengene til at slå til - uden at gå på kompromis med livsglæden og gå glip af det sjove.

Senest opdateret: lørdag 3. juni 2023

Forfatter Trine Baadsgaard tager udgangspunkt i sine egne afprøvede og effektive metoder og deler ud af konkrete ideer og kreative løsninger.

Bogen er inddelt tematisk, så man kan tage fat, hvor det er relevant, og man har lyst – for eksempel når det drejer sig om: mad, indkøb, madlavning, rengøring, kæledyr, varme, vand, el, elektronik i hjemmet, særlige lejligheder, boligen, bil, investeringer i nye ting, forsikringer, bank, pension, tøj, gaver, skønhed, oplevelser, fitness, sport, rejser og transport.

Bogen er fuld af hundredvis af gode råd, og Trine Baadsgaard mener faktisk, at vi kan blive gladere af at forbruge mindre – og så er det også godt for vores klode!

Om forfatteren

Trine Baadsgaard, journalist, mor, have- og madglad, løber, forfatter og en masse andet – på jagt efter meningen med det hele – eller bare lidt af den.

Driver bloggen nojsom.dk og Facebook-gruppen af samme navn, hvor hun deler tips og tanker om et godt liv med mindre fokus på forbrug og ting.

Vind bogen

“Luft i budgettet” er udgivet på forlaget Gyldendal.

Vejledende pris er 249,95 kroner og kan købes her.

Forlaget Gyldendal og Faglige Seniorer har sammen udloddet 1 eksemplar af bogen.

Vinder er Anni Danelund, Skagen. 

Først publiceret: tirsdag 23. maj 2023
Artiklen er sidst opdateret lørdag 3. juni 2023 kl. 19:37

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.