Vind spændende krimi: Femte Mosebog

Femte Mosebog er første bog i krimiserien om den ambitiøse og dedikerede politiinspektør Ingrid Bergman og hendes hold i efterforskningsafdelingen ved Göteborgs politi.

Senest opdateret: lørdag 3. juni 2023

En diset morgen i april bliver to mænd groft overfaldet og slået ned i Göteborgs indre by – på Andra Långgatan, hvor restauranter og antikvitetsbutikker ligger side om side med listige barer og stripklubber.

De to mænd kendte ikke hinanden, og ingen af dem blev røvet. Det ene offer, som viser sig at være en succesrig og kendt aktiehandler, dør dagen efter af sine skader.

Det andet offer, en kristen korleder, nægter at svare på spørgsmål fra politiet og forsøger i det hele taget at skjule for sine nærmeste, at han overhovedet befandt sig på gaden.

Politiinspektør Ingrid Bergman fra Göteborgs politi leder efterforskningen af den mystiske sag. Motivet er uklart. Var det helt tilfældigt, at de to blev slået ned? Og var det bare én af dem, der var det tiltænkte offer?

Da endnu en grov mishandling fører til drab, begynder Ingrid Bergman og hendes team at ane et mønster. Sporene leder dem ind i en lyssky verden af fanatisme, dobbeltspil og forfølgelse.

Vind bogen

Femte Mosebog er udkommet på forlaget Gyldendal.

Vejledende pris er 199,95 kroner og kan købes her. 

Forlaget Gyldendal og Faglige Seniorer har sammen udloddet  1 eksemplar af bogen.

Vinder er Birgitte Bay-Pedersen, Hundested.

Først publiceret: tirsdag 23. maj 2023
Artiklen er sidst opdateret lørdag 3. juni 2023 kl. 19:32

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.