Vind bogen: Aftensmad til hverdag og weekend

”Hvad skal vi have til aftensmad?” Det spørgsmål er vi mange, der stiller os selv hver dag. Og selvom der findes virkelig mange muligheder, så er det et faktum, at en stor del af os sidder fast i de samme fem til ti retter.

Senest opdateret: onsdag 29. november 2023

“Aftensmad til hverdag og weekend” er en moderne grundbog, der giver dig mere end 120 opskrifter på aftensmadsfavoritter og de mest popu­lære opskrifter fra forfatterens hjemmeside madenimitliv.

Her er klassiske opskrifter på boller i karry, lasagne og kartoffel­porresuppe og de bedste opskrifter fra mormors køkken. Men her er også uden­landske livretter, som for eksempel thaisuppe og butter chicken, samt en masse tilbehør, som kan binde måltidet sammen.

Det er nemme og lækre opskrifter, som ikke kræver særlige forudsæt­ninger for madlavning eller indkøb i specialbutikker, og opskrifterne henvender sig til alle: nybegyndere og de mere rutinerede, singler, par, børnefamilier og seniorer.

Om forfatteren

Anne-Kathrine Palm Schelde er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og er derudover en passioneret madelsker, som holder til i Vejle. Hun oprettede i 2010 mad- og livsstilsbloggen Madenimitliv.dk og har siden 2016 arbejdet som fuldtidsblogger. 

Vind bogen

Aftensmad til hverdag og weekend er udkommet på Muusmann Forlag.

Vejledende pris er 279,95 kroner, men du kan opnå 20 % rabat, hvis du bruger koden FS20 her.

Muusmann Forlag og Faglige Seniorer har sammen udloddet 1 eksemplar af bogen.

Vinder er Hanne Møller Kudsk, Ørbæk.

Først publiceret: tirsdag 21. november 2023
Artiklen er sidst opdateret onsdag 29. november 2023 kl. 12:19

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.