Vind bogen: Papirblomster & vaser

En smuk buket blomster kan gøre alt for stemningen i et rum. Og her kan blomster lavet af crepepapir noget ganske særligt, fordi de ikke kræver nogen pleje og nærmest holder evigt.

Senest opdateret: onsdag 6. december 2023

I bogen “Papirblomster & vaser” får du opskrifter på 23 flotte crepepapirblomster og 3 grønne grene til dit eget skønne blomsterunivers.

Med gennemgang af redskaber og metoder, udførlige trin-for-trin-vejledninger og forklarende billeder får du præcise anvisninger på, hvordan du selv skaber dem.

Opskrifterne findes i forskellige sværhedsgrader, men fælles for dem er, at de ikke kræver forudgående kendskab til crepepapirblomster. Alle kan være med.

I tillæg har forfatter Kristina R. Sørensen besøgt 10 kvindelige danske samtidskunstnere og kunsthåndværkere, som hver især har bidraget med en unik vase til bogen samt en personlig fortælling om deres kreative virke.

Til hver vase har Kristina sammensat en unik buket ud af bogens papirblomster til inspiration.

Om forfatteren

Kristina R. Sørensen har i de sidste 14 år beskæftiget sig med boliginteriør, design, kunsthåndværk og crepepapirblomster. 

Det er vigtig for hende at opskrifterne er for alle, uanset om de er begyndere eller øvede. På den måde vil hun gerne videregive glæden ved at skabe.

Vind bogen

“Papirblomster & vaser” er udkommet på Muusmann Forlag.

Vejledende pris er 269,95 kroner, men du kan opnå 20 % rabat, hvis du bruger koden FS20 her.

Muusmann Forlag og Faglige Seniorer har sammen udloddet 1 eksemplar af bogen.

Vinder er Lisbeth Retien, Nivå.

Først publiceret: tirsdag 28. november 2023
Artiklen er sidst opdateret onsdag 6. december 2023 kl. 10:36

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.