Vind bogen: Husbåden i Seattle

En personlig tragedie. En dyster hemmelighed. Et traume, der langsomt forløses.

Senest opdateret: torsdag 8. februar 2024

Ada Santorini er i starten af trediverne, hun bor i New York med sin lille familie og arbejder som rejseskribent på et velrenommeret magasin. Bedst som hendes karriere tager fart, indtræffer en frygtelig ulykke, der kaster hende ud i en dyb krise af sorg og selvbebrejdelse. 

I et forsøg på at komme tilbage på sporet beslutter Ada sig for at sige farvel til sit gamle liv. Hun sætter kursen mod Lake Union i Seattle, hvor hun lejer sig ind i en romantisk husbåd i nr. 7 på Boat Street – i håb om, at det flydende hjems blide gyngen kan dulme smerten fra den personlige tragedie, der drev hende væk fra storbyen. 

Ikke længe efter at Ada flytter ind, opdager hun en gammel kiste, som har tilhørt en tidligere beboer – en ung kvinde ved navn Penny Wentworth – og det viser sig snart, at Penny forsvandt sporløst i 1959. 

Om forfatteren

Sarah Jios bøger udkommer i 27 lande og har ligget på bestsellerlister verden over. Heriblandt vores naboland Norge, hvor hun er ekstremt populær, og hvor hendes bøger har solgt over en halv million eksemplarer. 

Vind bogen

“Husbåden i Seattle” er udkommet på Gads Forlag i januar 2024. 

Den vejledende pris er 269,95 kroner og kan købes her.

Gads Forlag og Faglige Seniorer har sammen udloddet et eksemplar af bogen. 

Vinder er Pia Søndergaard, Årslev.

Først publiceret: mandag 22. januar 2024
Artiklen er sidst opdateret torsdag 8. februar 2024 kl. 11:01

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.