Der var totalt udsolgt, da der blev serveret tarteletter og kaffe til 89 kroner i Seniorernes Frokostklub på Cafe Jens Otto i Randers.

De gik til tarteletterne i Seniorernes Frokostklub: Alt udsolgt

Premieren på Seniorernes Frokostklub hos Faglige Seniorer i Randers gik over al forventning: Det kan vi sagtens gøre igen, lyder det fra formanden.

Senest opdateret: onsdag 27. marts 2024

Tarteletter og en kop kaffe til 89 kroner.

Det tilbud var så godt, at der var totalt udsolgt på Cafe Jens Otto i Randers, da Faglige Seniorer havde Danmarkspremiere på organisationens nyeste initiativ: Seniorernes Frokostklub.

”Det er så simpelthen så vildt. Vi har ramt et behov for en god frokost til en billig penge og godt samvær med andre, som seniorer har gået og manglet,” lyder det fra en begejstret Inge-Lise Christensen, formand for Faglige Seniorer i Randers.

Det gør vi igen

På få dage var de 60 pladser med tarteletter og kaffe på spisekortet i Seniorernes Frokostklub udsolgt, selv om arrangementet fandt sted tirsdag før påske.

”Det kan vi sagtens gøre igen. Flere har allerede booket billet til den næste gang i Seniorernes Frokostklub,” fortæller Inge-Lise Christensen.

Frokostklub over hele landet

Det er planen, at Seniorers Frokostklub bliver et fast indslag over hele landet på andre cafeer og restauranter.

Prisen er fast. 89 kroner for frokost og kaffe, som betales, når man køber sin billet. Drikkevarer betaler man selv på stedet.

”Det er mit håb, at frokostklubben også vil tiltrække mange, som er alene og som tænker, at det vil være hyggeligt at komme ud og møde andre seniorer. Fællesskabet er en del af Faglige Seniorers dna, og vi håber, at vi med frokostklubben rækker ud til mange af de medlemmer, som vi ikke ser så tit,” siger Palle Smed.

Masser af “nye” ansigter

Ved Seniorernes Frokostklub i Randers tirsdag var næste to ud af tre deltagere ”nye” ansigter, som formand Inge-Lise ikke havde set hos Faglige Seniorer tidligere.

”Vi benytter muligheden for at række ud til de nye og invitere dem med i fællesskabet i Faglige Seniorer og de mange aktiviteter, vi i øvrigt har her,” siger hun.

Inge-Lise Christensen bød ved arrangementet velkommen ligesom der ved bordene var foldere med forårets program.

Menuen de næste gange i Seniorernes Frokostklub på Cafe Jens Otto er frikadeller sidste tirsdag i april og hakkebøf sidste tirsdag i maj. Der kan allerede bestilles billet her.

Seniorernes Frokostklub

Seniorernes Frokostklub er et tilbud fra Danmarks næststørste ældreorganisation.

Her serveres en gammeldags frokost som tarteletter, frikadeller med surt eller bøf med spejlæg. Prisen er 89 kroner med en kop gratis kaffe.

Der er frokostklub den sidste tirsdag i måneden kl. 12

Det er planen, at der skal være en Seniorernes Frokostklub i byer over hele landet.

Foreløbig er der en klub i Randers, men flere er på vej.

Se billederne fra Frokostklubben

Her kan du se billeder fra premieren på Seniorernes Frokostklub tirsdag på Cafe Jens Otto i Randers. Fotografer: Tove Christensen og Inge-Lise Christensen.

Først publiceret: tirsdag 26. marts 2024
Artiklen er sidst opdateret onsdag 27. marts 2024 kl. 13:34

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.