Vind spændende thriller: Den tavse gæst

Sindssyg spændende thriller". der udforsker de psykologiske konsekvenser af hovedpersonens forbrydelser mod kvinderne i hans liv – og båndene imellem dem, som styrker dem.

Senest opdateret: torsdag 13. juni 2024

Bogen “Den tavse gæst” er en sindrig thriller skrevet fra Rachel, Cecilia og Emilys synsvinkler og udforsker de psykologiske konsekvenser af Aidans forbrydelser mod kvinderne i hans liv – og båndene imellem dem, som styrker dem.

Aidan Thomas er en hårdtarbejdende familiefar og en vellidt person i lokalområdet. Han er gavmild, men har en mørk side: Han har myrdet otte kvinder. Nummer ni bliver Rachel, som han holder fanget i skuret i haven.

Da Aidans kone dør, er han og deres 13-årige datter Cecilia nødsaget til at flytte. Aidan har intet andet valg end at tage Rachel med sig og introducere hende for Cecilia som en ven af familien, som har brug for et sted at bo. Aidan satser på at de sidste fem års fangenskab har hjernevasket og skræmt Rachel nok til at hun ikke vil flygte.

Men Rachel er en fighter og en overlever og hun ser Cecilia som den livline, som hun tålmodigt har ventet på. Og da Emily, en lokal restaurantejer, begynder at interessere sig for den flotte enkemand, kommer hun farligt tæt på Aidans hemmelighed.

Om forfatteren

Clémence Michallon er født og opvokset i nærheden af Paris. Hun studerede journalistik på City University of London, modtog en mastergrad i journalistik fra Columbia University og har skrevet for The Independent siden 2018.

Vind bogen

Den tavse gæst er udkommet på forlaget Lindhardt og Ringhof i februar 2024. 

Den vejledende pris er 269,95 kroner og kan købes her.

Lindhardt og Ringhof samt Faglige Seniorer har sammen udloddet et eksemplar af bogen. 

Vinderen er Torben Bøgelund, Korsør.

 

Først publiceret: tirsdag 4. juni 2024
Artiklen er sidst opdateret torsdag 13. juni 2024 kl. 13:23

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.