Nytåret fejres med konkurrence om billetter til den hæsblæsende seniorfilm "Happy Ending" med Kurt Ravn og Birthe Neumann som skilsmisseparret, der kaster sig ud i det vilde singe-liv.

Godt nytår: Vind billetter til susende vild senior-film

Faglige Seniorer ønsker godt nytår: Vind billetter til den premiere-aktuelle senior-film ”Happy Ending” med fantastiske Kurt Ravn og Birthe Neumann som ægteparret, der efter 49 års ægteskab kaster sig ud i det vilde singleliv.

Senest opdateret: lørdag 20. februar 2021

OBS: Konkurrencen er afsluttet

Er der kræfter og lyst til at kaste sig ud i det vilde singleliv efter 49 års ægteskab.

Det vil vise sig.

For det er, hvad Kurt Ravn og Birthe Neumann gør som ægteparret Peter og Helle i den premiere-aktuelle danske film ”Happy Ending”.

Netop nu er den på plakaten over hele Danmark og der er lagt op til 100 minutter i mørket med grin, overraskelser og ikke mindst vildt hæsblæsende oplevelser: For hvordan gør man nu, når man skal stå på egne ben som single efter så mange år i ægteskab?

Hæsblæsende drømme

I filmen glæder Helle sig til, at hendes arbejdsnarkoman af en mand, Peter, endelig går på pension, så de kan tage hul på deres lykkelige rejselystne otium sammen.

Men da han på dagen for sin pensionering til hendes skræk annoncerer, at han nu skal til at være vinimportør og har investeret hele deres fælles opsparing i et østrigsk vinhus, tager livet en overraskende ny drejning og de begiver sig hver især ud på en hæsblæsende opdagelsesrejse mod nye muligheder, bekendtskaber og drømme.

Filmen af instrueret af Hella Joof, der tidligere har hevet danskerne i biograferne med succeser som Bedre Skilt End Aldrig (2016) og All Inclusive (2014).

 

Først publiceret: tirsdag 25. december 2018
Artiklen er sidst opdateret lørdag 20. februar 2021 kl. 14:11

Emner: