Nytåret fejres med konkurrence om billetter til den hæsblæsende seniorfilm "Happy Ending" med Kurt Ravn og Birthe Neumann som skilsmisseparret, der kaster sig ud i det vilde singe-liv.

Godt nytår: Vind billetter til susende vild senior-film

Faglige Seniorer ønsker godt nytår: Vind billetter til den premiere-aktuelle senior-film ”Happy Ending” med fantastiske Kurt Ravn og Birthe Neumann som ægteparret, der efter 49 års ægteskab kaster sig ud i det vilde singleliv.

OBS: Konkurrencen er afsluttet

Er der kræfter og lyst til at kaste sig ud i det vilde singleliv efter 49 års ægteskab.

Det vil vise sig.

For det er, hvad Kurt Ravn og Birthe Neumann gør som ægteparret Peter og Helle i den premiere-aktuelle danske film ”Happy Ending”.

Netop nu er den på plakaten over hele Danmark og der er lagt op til 100 minutter i mørket med grin, overraskelser og ikke mindst vildt hæsblæsende oplevelser: For hvordan gør man nu, når man skal stå på egne ben som single efter så mange år i ægteskab?

Hæsblæsende drømme

I filmen glæder Helle sig til, at hendes arbejdsnarkoman af en mand, Peter, endelig går på pension, så de kan tage hul på deres lykkelige rejselystne otium sammen.

Men da han på dagen for sin pensionering til hendes skræk annoncerer, at han nu skal til at være vinimportør og har investeret hele deres fælles opsparing i et østrigsk vinhus, tager livet en overraskende ny drejning og de begiver sig hver især ud på en hæsblæsende opdagelsesrejse mod nye muligheder, bekendtskaber og drømme.

Filmen af instrueret af Hella Joof, der tidligere har hevet danskerne i biograferne med succeser som Bedre Skilt End Aldrig (2016) og All Inclusive (2014).

Vind billetter

Sammen med Nordisk Film sætter Faglige Seniorer 2 x 2 billetter på højkant, som du kan vinde i en konkurrence på Facebook eller på mail.

Du kan vinde to billetter til filmen, så du kan tage din bedste ven med ind i mørket og nyde den hæsblæsende komedie.

Vinder du, modtager du billetterne med posten. Billetterne gælder til forestillinger i januar.

Vær med i konkurrencen

Du er med i konkurrencen, hvis du fortæller, hvilket nytårsforsæt du har for 2019. Fortæl om det på Faglige Seniorers Facebook-side – KLIK HER.

Du kan også deltage ved at sende svaret på mail til bp@fagligsenior.dk

Vi trækker to vindere fredag 4. januar.

KONKURRENCEN ER SLUT: Vindere af hver to billetter til filmen er: Jette Helers, København, og Britta Buhl, Kolding….

Slået op af Faglige SeniorerMandag den 24. december 2018

 

Artiklen er sidst opdateret tirsdag 22. januar 2019 kl. 14:13