Læs en bog med samtaler om kvindeliv, kærlighed og kunsten at leve til allersidste suk.

Vind bog med 4 livsmodige kvinder

Hanne-Vibeke Holst, Ritt Bjerregaard, Anne Linnet og Christine Antorini er fire forskellige modne kvinder, som alle har oplevet personlige kriser, modgang og udfordringer.

Senest opdateret: lørdag 20. februar 2021

Konkurrencen er slut. Vinder er Dorit Bjørn-Larsen, Kerteminde.

Hver på deres måde har de dog evnet at trække sig selv op ved håret, og hver især har de lært, at vitalitet er noget, man skal arbejde for. Jo ældre man bliver, jo mere må man knokle for at holde sig flyvende. Til gengæld kan det faktisk lade sig gøre!

I en åbenhjertig og uhøjtidelig samtale med Gitte Løkkegaard deler de deres erfaringer, tanker og refleksioner om det at blive en moden kvinde over 50 år i et ungdomsfikseret samfund.

De snakker om arbejdslivet, om kroppen og det snigende forfald. Om seksualiteten, kærligheden, parforholdet, den tomme rede, når børnene er flyttet hjemmefra, om etiketterne ”gammel” og ”ældre” og ikke mindst om døden. Om kunsten at erkende aldringen som et vilkår – i stedet for krampagtigt at fornægte den. Det er her, guldet ligger.

“Det er alt det man ikke gjorde, man kommer til at fortryde”, siger Ritt Bjerregaard i bogen.

Anne Linnet foreslår: “Måske skulle man lave vielsesritualet om og sige Til sex eller døden jer skiller?”

Bogen er udgivet på Politikens Forlag, som har skænket den til konkurrencen. Værdi: 300 kroner

Deltag i konkurrencen her

Du kan deltage i konkurrencen på Faglige Seniorers Facebook-side eller ved at udfylde og indsende nedenstående kupon. Vi trækker vinderen mandag 18. november

 

Først publiceret: onsdag 30. oktober 2019
Artiklen er sidst opdateret lørdag 20. februar 2021 kl. 13:40

Emner: