Hyggelige svensk roman.

Kræmmerfund og kærlighed

1. bind i den nye Huskvarna-serien fra den svenske forfatter Ewa Klingberg.

Senest opdateret: tirsdag 7. december 2021

Kræmmerfund og kærlighed er en sød og romantisk feel good-roman fortalt i to tidsspor om uventet kærlighed og nye begyndelser – og om kunsten at indrette sig.

Felicia er lige blevet skilt efter mange års ægteskab. Og uden helt at forstå, hvordan det er gået til, er hun også blevet ejer af en forfalden ejendom. Felicia flytter selv ind i en af husets lejligheder – omgivet af sine lejere, som konstant banker på med spørgsmål om stoppede afløb og andre problemer, men efterhånden også med kanelboller og hyggesnak.

Saldoen på Felicias bankkonto er tæt på nul, og hun aner ikke, hvor hun skal begynde. Alt ændrer sig dog, da hun møder den attraktive antikhandler Jonathan. Han tilbyder at hjælpe med at indrette hendes lejlighed med smukke gamle møbler. Men hvad hverken han eller Felicia ved er, at et af møblerne fra hans butik har et hemmeligt rum. Det gemmer på en for længst glemt historie om Nanny, der var ung pige i huset hos en fornem svensk familie – og om umulig kærlighed.

Bogen er udkommet svenske Ewa Klingbergs første bog på dansk. Den er udkommet på GADs forlag og koster cirka 249 kroner.

Vind bogen

3 heldige vindere kan hygge sig med bogen, når vi trækker lod mandag 24. august 2020.

Konkurrencen er afsluttet, de heldige vindere er:
Annie Froulund, Nørresundby
Britta Oddermose, Gandrup
Bent Bjørn Ottesen, Vordingborg.

Først publiceret: tirsdag 4. august 2020
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 7. december 2021 kl. 08:07