Susanne fra Faglige Seniorer har med rædsel læst "Udyret. Logbog om en massemorder" om Carl Wagner, der især havde smag for ældre kvinder og brandstiftelse.

Vind bog om dansk massemorder: Udyret

Carl Wagner huserede i 1930'erne med voldtægter, brandstiftelse og drab. Ny bog fortæller den grusomme historie om en af Danmarks få massemordere. Du kan vinde bogen.

Senest opdateret: lørdag 20. februar 2021

Konkurrencen er slut. Vindere er Lise Palm, Nykøbing F,
Jan Nielsen, Skævinge og Stern Pirupshvarre, Tørring.

De færreste kender i dag til en af Danmarks få massemordere: Carl Wagner.

Han huserede i 1930’erne med voldtægter og mord og de grufulde historier fyldte forsiderne på datidens aviser.

Nu er der kommet en bog om den skrupelløse seriemorder, der beskriver hans liv fra fødsel til død.

I bogen “Udyret. Logbog om en massemorder” har forfatteren Jørn Tranekær Andresen rekonstrueret den utrolige og modbydelige historie om en af dansk kriminalhistories mest hårdkogte forbrydere.

Vi hører om en barndom med tendens til hysteriske raserianfald og seksuelle forulempelser af søstrene. Om en ung mand med dårlig arbejdsmoral, som hurtigt supplerer løsarbejdet med en voksende indbrudsaktivitet. Og om en egenrådig mor, som holder hånden over sin søn, selvom det får katastrofale konsekvenser.

Carl Wagner får smag for ældre kvinder og brandstiftelse, og den eneste lektie, han tager med sig fra seks år i tugthus for grov voldtægt, er vigtigheden af at slette sporene efter sine forbrydelser. Et træk, der kommer til at sætte det lokale politi alvorligt på prøve.

Bogen udkom 22. oktober og er udgivet af Forlaget Turbine og koster 250 kroner. Den kan købes her.

Først publiceret: tirsdag 27. oktober 2020
Artiklen er sidst opdateret lørdag 20. februar 2021 kl. 14:30

Emner: