Casper Christensens hus solgt

Casper Christensen har igen-igen tjent millioner af kroner på at sælge sit hus. Foto: Boliga.dk

Komiker tjener millioner på tidligere nazi-palæ

For anden gang har Casper Christensen tjent over 10 millioner på at sælge sin palæ-agtige bolig. Første gang på Frederiksberg; nu i Hornbæk.

Senest opdateret: lørdag 31. juli 2021

Lige så god han er til at være sjov, lige så dygtig er Casper Christensen også til at sælge ejendomme.

I 2018 solgte han sit 300 kvm. store palæ midt på Frederiksberg for 26,7 millioner kroner – hele 11,2 millioner kroner mere end han havde givet for det fire år tidligere.

I sidste uge gjorde han det så igen. Efter et år på ejendomsmarkedet solgte 51-årige Casper Christensen, der er gift med Jarl Friis-Mikkelsens datter, 35-årige Isabel, og deres kæmpehus i Hornbæk.

Tidligere nazi-hus

Det 314 kvm. store hus i Hornbæk, som under 2. Verdenskrig blev beslaglagt af nazisterne, blev i januar sat til salg for 24 millioner kroner. Lidt senere blev prisen justeret til 21 millioner. Men endnu er salgsprisen ikke blevet tinglyst, så det vides ikke præcist hvor mange millioner kroner den dygtige boligsælger, Casper Christensen, scorede denne gang.

Men i følge Boliga.dk’s oplysninger købte Casper Christensen huset i Hornbæk i 2019 for 11,4 millioner kroner.

Ejendommen er oprindeligt bygget i 1910 og ligger på en over 4.300 kvadratmeter stor grund i den populære ferieby Hornbæk – måske er netop det grunden til, at ejendommen sidst stod udbudt til salg som en fritidsbolig, til trods for at den altså også kan anvendes til helårsbeboelse.

Egen sø

Huset indeholder blandt andet et stort landkøkken, stue, første sal med altan, vaskerum, forældresoveværelse, børneværelser og et påklædningsværelse, der i salgsmaterialet blev beskrevet som ”en drøm”.

Rummene fordeler sig på de i alt 314 kvadratmeter – mens der på den køligere side af murene findes et spir, mansardtag og ikke mindst også en stor terrasse med udsigt til egen sø.

Casper Christensen har fortalte til andre medier, at han og Isabel, der er hjemmegående husmor, ønsker at rykke endnu længere ind i skoven, så de kan bo helt uden naboer, med deres to små sønner, Cooper på fire år og Jagger på halvandet.

Se billeder af Casper Christensens hus HER

Kilde: Boliga.dk

Først publiceret: torsdag 29. juli 2021
Artiklen er sidst opdateret lørdag 31. juli 2021 kl. 12:02