SeniorNews er Danmarks første og eneste nyhedsside for seniorer med fokus på seniorlivet.

Seniorer får nu deres egen nyhedskanal

Danskere over 60 år kan nu få gratis nyhedsbrev med daglige nyheder, nyttige guides og kulturtips. SeniorNews er Danmarks første nyhedsside med fokus på seniorer. Kom med og vind.

Senest opdateret: tirsdag 7. december 2021

Er du over 60 år og savner du nyheder, nyttige tips og inspiration som senior, åbner der nu en helt ny kanal med daglige opdateringer om seniorlivet.

Det er nyhedssitet SeniorNews, der netop er blevet lanceret på nettet på www.seniornews.dk under sloganet ”Noget at tænke over – noget at tale om”, hvor du alle hverdage får et gratis nyhedsbrev hver morgen.

SeniorNews er Danmarks første nyhedsportal med indhold målrettet seniorer.

”Seniorerne er ofte overset i medierne på trods af, at hver fjerde dansker er over 60 år. Selv om der bliver talt om seniorerne, bliver der alt for sjældent lavet journalistik for seniorerne, der også er relevant for deres hverdag. Det hul i mediebillede udfylder vi med SeniorNews,” forklarer direktør Palle Smed fra ældreorganisationen Faglige Seniorer, der er samarbejdspartner.

Seniorer vil være ajour

Målgruppen er både de danskere, der er gået på pension – og dem, der er på vej, men fortsat er i arbejde.

SeniorNews bliver opdateret døgnet rundt med nyheder og artikler for og om seniorer samt med masser guides og nyttige tips til seniorlivet. Der er især fokus på økonomi og pension samt tips om helbred og sundhed, fritidsaktiviteter, rejser og kultur. Desuden er der spændende interviews og artikler med kendte danskere om livet som senior.

”Det er vigtigt for de fleste seniorer at være helt ajour. Både når det gælder de mange indviklede regler og satser, der har betydning for økonomien. Men selvfølgelig også når det gælder alle de muligheder, der åbner sig for at deltage i kultur- og fritidsaktiviteter, rejser og for at nyde seniorlivet og få inspiration fra andre seniorer” siger Palle Smed.

Gratis nyhedsbrev hver morgen

Journalister opdaterer løbende SeniorNews med spændende artikler og varme nyheder.

Hver morgen til morgenkaffen udsender Dorte fra SeniorNews et nyhedsbrev med de seneste nyheder indenfor senioruniverset.

Nyhedsbrevet er gratis.

Først publiceret: mandag 9. august 2021
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 7. december 2021 kl. 09:15

Se, hvad vi ellers skriver om:

, , , og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.