SUPERNOVA er en romantisk, original og moderne kærlighedshistorie, hvor tidlig demens vender op og ned på livet.

Filmpremiere: Supernova

Hvordan kan vi leve, elske og grine selvom tiden er ved at rinde ud? Det prøver premierefilmen Supernova at give svar på, når vi følger det forelskede par Sam og Tusker, hvor tidlig demens er ved at sætte en stopper for livet.

Senest opdateret: fredag 8. oktober 2021

Sam og Tusker har dannet par i 20 år. De er mere forelskede end nogensinde og drager på tur i deres autocamper gennem England for at besøge venner og familie.

Meget har forandret sig siden Tusker blev diagnosticeret med tidlig demens for to år siden, og de ved, at deres tid sammen er begrænset.

Som rejsen skrider frem, viser det sig, at deres ønsker for fremtiden er forskellige, og de konfronteres begge med spørgsmålet om, hvad det egentlig betyder at elske hinanden.

Få nyhedsbrev med konkurrencer

Vær med i de mange konkurrencer hos Faglige Seniorer og vind bøger, biografbilletter, lækre brunch for 2 og meget mere.

Se konkurrencerne i Faglige Seniorers nyhedsbrev hver onsdag morgen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER - det er gratis.

Premierefilmen SUPERNOVA er en ægte kærlighedshistorie med rørende øjeblikke og stilfærdig humor. Men filmen og undersøger nogle af de allerstørste spørgsmål for os mennesker: Hvordan kan vi leve, elske og le selvom tiden er ved at rinde ud.

Colin Firth og Stanley Tucci leverer pragtpræstationer i rollerne som to mennesker, der får sat kærligheden til hinanden på prøve.

SUPERNOVA er resultatet af en lang og omfattende researchproces. Igennem tre år arbejdede instruktøren Harry Macqueen tæt sammen med Storbritanniens førende specialister i demens og  samarbejdede med mennesker, som siden er døde pa grund af demens eller selvmord.

Filmen har premiere torsdag 12. august.

Se trailer for SUPERNOVA

Du kan vinde billetter

I samarbejde med SCANBOX sætter Faglige Seniorer 5 x 2 billetter på højkant til SUPERNOVA. Vindere er Bodil Nordestgaard, Ulfborg, Mogens Lønfeldt, Odense S, Aase Knudsen, Frederikssund, Didde Bødker, Svendborg, og Gurli Hartvigsen, Horsens.

 

Først publiceret: mandag 9. august 2021
Artiklen er sidst opdateret fredag 8. oktober 2021 kl. 16:51

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.