Vind bogen: Damevennens død

Walther Traum bor på et ellers fredeligt plejehjem på Nørrebro i København. Men efter mere end 40 år hjemsøges han stadig af erindringen om mordet på hans forlovede tilbage i 1981.

Senest opdateret: tirsdag 22. november 2022

Da den pensionerede teaterscenograf en dag slår op i avisen, får han sig en ubehagelig overraskelse: På en af siderne står hans egen dødsannonce med nøjagtig angivelse af dødstidspunktet. Kun ti dage fra dags dato ønsker nogen ham død.

Få nyhedsbrev med konkurrencer

Vær med i de mange konkurrencer hos Faglige Seniorer og vind bøger, biografbilletter, lækre brunch for 2 og meget mere.

Se konkurrencerne i Faglige Seniorers nyhedsbrev hver onsdag morgen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER - det er gratis.

Erindringen om mordet på hans forlovede vender tilbage med fornyet styrke, da Walther Traum tvinges ud i det måske mest ubehagelige efterforskningsarbejde, man kan tænke sig: Opklaringen af mordet på sig selv. For det viser sig, at plejehjemmet gemmer på ikke så få hemmeligheder om stedets ansatte og beboere, hvoraf mindst én ønsker Walther ondt.

“Damevennens død” er tredje bind i Torben Munksgaards Traum-trilogi. Bøgerne i trilogien kan læses uafhængigt af hinanden.

Om forfatteren

Torben Munksgaard (født 1975) debuterede i 2007 med ’Retrograd’, der blev oversat til flere sprog. Han har siden udgivet flere romaner og en digtsamling. I 2013 modtog han Statens Kunstfonds treårige arbejdsstipendium.

Torben Munksgaard vandt Det Danske Kriminalakademis Debutantpris 2021 for sin krimidebut ’Digterens død’, der er første bog i Traum-trilogien.

Forlaget Modtryk: 20% rabat på alle bøger

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som danskerne har læst gennem de sidste mange år. Og det kommer nu Faglige Seniorers læsere til gode.

Forlaget Modtryk tilbyder nemlig alle Faglige Seniorers læsere 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop.

Rabatkoden er SENIOR20, og rabatten gælder hele året 2022. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Køb bøgerne her.

Vind bogen

Bogen er udkommet på forlaget Modtryk. Vejledende pris er 300 kroner. Køb bogen med rabat her.  Se rabatkode ovenfor.

Modtryk og Faglige Seniorer har sammen udloddet to eksemplarer af bogen.

Vindere er Anette Hegermann Sørensen, Smørum og Astrid Rahbæk, Oksbøl. 

Først publiceret: mandag 14. november 2022
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 22. november 2022 kl. 09:28

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.