Vind gribende roman: Vingårdens hemmelighed

Den internationale bestseller Vingårdens hemmelighed er en roman i to tidsspor om kærlighed, mod og tilgivelse under Anden Verdenskrig. Bogen, som er solgt til udgivelse i 16 lande, er inspireret af virkelige hændelser.

Senest opdateret: onsdag 25. oktober 2023

Bogen “Vingårdens hemmelighed” foregår i to spor i tiden.

Champagne, 1940: Inès er netop blevet gift med Michel, ejeren af et velrenommeret champagnehus, da tyskerne invaderer Frankrig.

Michel begynder at skjule våben for modstandsbevægelsen, og Inès lever i konstant frygt for, at de vil blive afsløret. Men for Céline, vinmesterens halvt jødiske hustru, er risikoen endnu større – rygter er begyndt at svirre om, at jøder sendes østpå til en uvis skæbne.

New York, 2019: Liv Kent har netop mistet alt hun ejer, da hendes excentriske franske bedstemor Edith dukker uanmeldt op. Hun inviterer Liv med sig til Frankrig, nærmere bestemt vingården Maison Chauveau, og hun accepterer ikke et nej. Men det viser sig, at bedstemoren har en bagtanke med sin invitation…

Om forfatteren

Kristin Harmel (f. 1979) er en amerikansk bestsellerforfatter, der skriver gribende historiske romaner med et strejf af romantik. Hun er uddannet journalist fra University of Florida og boede en årrække i Paris, før hun flyttede til Orlando, USA, hvor hun i dag bor med sin familie.

Vind bogen

“Vingårdens hemmelighed” er udkommet på Gads Forlag 11. oktober.

Vejledende pris er 299,95 kroner og kan købes her.

Gads Forlag og Faglige Seniorer har sammen udloddet 2 eksemplarer af bogen.

Vindere er Jens Bo Lassen, Hornslet og Fatemeh Kalantarpour, Odense S.

Først publiceret: mandag 16. oktober 2023
Artiklen er sidst opdateret onsdag 25. oktober 2023 kl. 17:22

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.